Baker Tilly stelt vier nieuwe partners aan

18 januari 2022 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Baker Tilly heeft het partnerteam in Nederland per 1 januari 2022 uitgebreid met vier nieuwe partners.

Edwin Damman is benoemd tot partner binnen de Audit-praktijk. Hij werkt sinds 2009 bij Baker Tilly, waar hij zich richt op auditvraagstukken voor lagere overheden (gemeenten, gemeenschappelijke regelingen, waterschappen), zorginstellingen, woningcorporaties en stichtingen.

Eerder in zijn loopbaan werkte hij voor branchegenoten Brouwers Accountants (2007-2009) en Big Four-kantoor KPMG (1998-2007).

Edwin Damman, Martin Kaptein, Pieter Perdijk en Ron Jansen

Martin Kaptein heeft zich aangesloten bij Baker Tilly’s Advisory Legal Services-praktijk. De ondernemingsrechtspecialist is extern aangetrokken van Van Odijk Advocaten, waar hij sinds 2019 partner was. Eerder in zijn loopbaan werkte hij als advocaat bij DVAN Advocaten (2001-2005), Donahue & Partners (2007-2008) en HVG (2005-2019).

“De komst van Martin past in onze ambitie om de Advisory Legal Services verder uit te breiden”, aldus Ronald Hoeksel, bestuursvoorzitter van Baker Tilly.

Pieter Perdijk is benoemd tot partner binnen de divisie MKB Accountancy & Advies. Hij startte zijn loopbaan in 2006 bij Baker Tilly als assistent accountant en heeft de verschillende rangen binnen het bureau met succes doorlopen. Hij helpt bedrijven en ondernemers in de Randstad met accountancy, het optimaliseren van de financiële bedrijfsvoering en fiscaliteit.

Ron Jansen is partner geworden bij Baker Tilly Interim Financials. Deze praktijk levert professionals op interim-basis aan overheden, bedrijven en not-for-profit-organisaties. Hij werkt sinds 2010 bij het accountants- en adviesbureau, na eerder verschillende functies te hebben bekleed bij onder andere PwC. Ook was Jansen een tijdje actief als ondernemer.

“De benoeming van deze vier nieuwe partners betekent een verdere versterking van ons leiderschapsteam en is in lijn met onze strategische doelstellingen”, laat Hoeksel weten. “Baker Tilly streeft ernaar dé trusted advisor te zijn voor het nationale en internationale mkb, familiebedrijven en de publieke sector, inclusief woningcorporaties. De inzet van Edwin, Martin, Pieter en Ron zullen hieraan bijdragen.”