Koen Vanderhoydonk wordt fintech-adviseur van Plusgrowth

05 januari 2022 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Meer nieuws over

Koen Vanderhoydonk, een adviseur gespecialiseerd in de fintech- en regtech sector, is benoemd tot lid van de Raad van Advies van Plusgrowth.

Het in Bleiswijk gevestigde Plusgrowth is een marketingtechnologiebedrijf dat bedrijven helpt met het digitaliseren van hun sales en marketing. Het Plusgrowth-platform is een cloudoplossing die verkoop- en salesteams de tools biedt om processen te automatiseren, klantcontact te personaliseren en effectief op te kunnen volgen.

Met Koen Vanderhoydonk aan boord wil Plusgrowth zijn marktaandeel in de fintech-sector uitbouwen (het bedrijf werkt voor opdrachtgevers uit alle bedrijfstakken). De Belg brengt uitgebreide ervaring binnen de branche met zich mee naar Plusgrowth.

Koen Vanderhoydonk wordt FinTech-adviseur van Plusgrowth

Zo heeft hij de afgelopen jaren bij toonaangevende fintechs, banken (BinckBank) en infrastructuurspelers (Euroclear) uiteenlopende managementfuncties in business development en marketing bekleed. Ook was Vanderhoydonk enige tijd werkzaam in de consultancy bij DynaFin Consulting, een bureau dat zich volledig richt op de financiële sector.

Vanuit zijn eigen ervaring in sales en marketing ziet Vanderhoydonk een hoop kansen voor Plusgrowth. “Als fintech hoef je geen twee keer na te denken over SaaS of de Cloud, het is logisch. Schaalvergroting op het gebied van marketing en sales is voor veel organisaties een uitdaging. Een traditioneel salesteam is op zichzelf niet schaalbaar, en is niet langer de beste oplossing in een wereldwijde snel ontwikkelde digitale wereld.”

“Met Plusgrowth is het mogelijk om effectieve en meetbare resultaten te behalen. Exact wat een snel-schalend bedrijf nodig heeft”, aldus Vanderhoydonk.

Naast zijn adviesrol bij Plusgrowth is Vanderhoydonk ook als associate verbonden aan DynaFin Consulting en oprichter van social media-contentcreatie-agency SMAAS. In november vorig jaar bracht Vanderhoydonk zijn tweede RegTechBlackBook uit.