Maarten Ubbens versterkt HR Transformation-praktijk van Deloitte

04 januari 2022 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

2022 is voor Maarten Ubbens begonnen met een nieuwe uitdaging. Na meer dan vijf jaar bij PwC maakt hij de overstap naar Big Four-genoot Deloitte, waar hij zich aansluit bij de HR Transformation-praktijk..

Ubbens begon in 2016 zijn loopbaan bij PwC, na het behalen van zowel een master Management Consulting aan de Vrije Universiteit Amsterdam als een master Strategic Human Resource Management aan Erasmus University in Rotterdam.

Binnen PwC was Ubbens werkzaam binnen de HR-consultancypraktijk, waar hij doorgroeide van junior consultant naar een senior consultantrol. In zijn vijfenhalf jaar bij het Big Four-kantoor werkte Ubbens aan tal van grote HR-transformatieprogramma’s, met een focus op performance management en de talentzijde van human capital.

Maarten Ubbens, Manager, Deloitte

“Ik ben betrokken geweest bij verschillende (inter)nationale HR-transformatieprojecten, van strategie (ontwerpen en ontwikkelen van HR-strategie voor klanten) tot implementatie”, schrijft Ubbens op zijn LinkedIn-pagina.

Ubbens deed gedurende zijn loopbaan ook ruime technologische kennis op. Zo werkte hij onder meer aan Workday-implementatietrajecten (met een focus op de HCM- en Talent & Performance-modules).

“Ik wil iedereen bij PwC bedanken voor de geweldige tijd die ik heb gehad en het was een plezier om met zoveel leuke collega’s te werken. Tegelijkertijd begin ik aan een nieuwe spannende stap in mijn carrière bij Deloitte, waar ik er erg naar uitkijk om mij aan te sluiten bij het HR Transformation-team om samen te blijven werken aan HR-uitdagingen!”

De HR Transformation-praktijk van Deloitte is onderdeel van de Human Capital-tak, die op zijn beurt weer onderdeel is van Deloitte Consulting, de adviespraktijk van het Big Four-kantoor. Met meer dan 1.000 consultants geldt Deloitte Consulting als een van de grootste consultancybureaus van ons land.