Yvonne Bieshaar verbindt zich als partner aan BMC

10 december 2021 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Overheidsadviseur BMC heeft Yvonne Bieshaar per 1 januari volgend jaar benoemd tot partner.

Bieshaar brengt jarenlange ervaring in de publieke sector met zich mee naar BMC, in het bijzonder binnen het sociaal domein. De afgelopen drie jaar was Bieshaar directeur Sociaal Domein bij gemeente Eindhoven. Onder haar leiding werden miljoenentekorten in de keten weggewerkt en verschillende financiële en organisatorische problemen aangepakt.

Daarvoor werkte Bieshaar jarenlang als bestuurder voor de Sociale Dienst Drechtsteden – de regionale sociale dienst voor de gemeenten Alblasserdam, Dordrecht, Hardinxveld-Giessendam, Hendrik-Ido-Ambacht, Papendrecht, Sliedrecht en Zwijndrecht. Ook was ze directeur Arbeidsmarkt en Sociale Zaken in ’s-Hertogenbosch.

Yvonne Bieshaar, Partner, BMC

“Yvonne gaat met haar brede ervaring en expertise bijzondere waarde toevoegen aan BMC en, samen met onze adviseurs, aan de publieke sector als geheel. We zijn trots dat zij zich aan onze organisatie verbindt”, laat Marieke van der Burg weten, managing partner Sociaal Domein bij BMC.

Bieshaar gaat bij BMC haar ervaring en expertise vooral inzetten op het gebied van arbeidsmarktparticipatie, duurzame inzetbaarheid, een leven lang ontwikkelen en de verbinding tussen onderwijs en arbeidsmarkt. “BMC biedt, ook als onderdeel van de Randstad Groep, kwaliteit, kennis en wendbaarheid en laat zien hoe het écht anders kan op de arbeidsmarkt”, aldus Bieshaar.

“Ik vind het een eer om mij in te zetten voor een excellente publieke sector en de cross-overs te zoeken met private partijen. De vraagstukken die voor ons liggen, vragen om een stevige coalitie. Daar wil ik graag aan bijdragen!”

Naast haar rol bij BMC is Bieshaar actief als toezichthouder. Op dit moment is ze actief als bestuurslid van Stichting Inlichtingenbureau. Eerder was ze onder meer plaatsvervangend voorzitter Raad van Toezicht Pluryn/Intermetzo en Lid Raad van Toezicht Stichting Stimulansz.