Carlo van Gilst en Ellen van den Boogaart starten bij KPMG Innovation

23 november 2021 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

KPMG heeft zijn innovatiepraktijk versterkt met Carlo van Gilst en Ellen van den Boogaart.

Zowel Van Gilst als Van den Bogaart is bij het Big Four-kantoor gestart als Junior Consultant binnen de Strategy & Innovation-service line. Dit team helpt klanten met de volledige innovatiecyclus – van het ontwerpen en bouwen tot het opschalen van innovaties. De praktijk is ook verantwoordelijke voor een aantal grotere onderzoeken van KPMG binnen de startup-, venture capital- en open innovation-domeinen. 

Carlo van Gilst rondde een master in Strategic Product Design af aan de TU Delft. “Toen ik afstudeerde, was ik op zoek naar een baan op het snijvlak van strategie en innovatie. Bij KPMG Innovation komen deze twee werelden perfect samen. Ik heb ook voor de praktijk gekozen vanwege de uitstekende positie die deze inneemt binnen het startup- en scale-up-ecosysteem. Die verbinding is van vitaal belang bij het ondersteunen van bedrijven rondom innovatie.”

Carlo van Gilst, Ellen van den Boogaart, KPMGEllen van den Boogaart behaalde een master in European Studies on Society, Science and Technology aan de Universiteit Maastricht. “Tijdens het volgen van een innovatiespecialisatie aan de Universiteit van Oslo ben ik enthousiast geworden over de vele kanten van innovatie, van idee-implementatie tot ecosysteembenaderingen.”

Na het afronden van haar opleiding overwoog Van den Boogaart verschillende consultancypartijen, in het bijzonder spelers met een trackrecord in innovatie. Al snel was ze “vastbesloten” om haar loopbaan te starten bij KPMG Innovation. “Het team opereert als koploper binnen de industrie, gaat verder dan enkel het genereren van ideeën en begrijpt de agile kenmerken van innovatie. Ook werkt de praktijk met topklanten, zoals de Johan Cruijff ArenA.”

Richard Wagenmakers, hoofd van KPMG Innovation in ons land, reageert enthousiast op de komst van de twee jonge starters. “Innovatie zit in de lift, en ons team breidt zich uit. We zijn verheugd Carlo en Ellen aan boord te hebben.”