Delta Capita lanceert reeks van virtuele seminars over KYC

12 november 2021 Consultancy.nl 2 min. leestijd

Delta Capita heeft een nieuwe reeks van virtuele seminars gelanceerd. De sessies richten zich volledig op het Know Your Customer (KYC)-werkveld.

De Know Your Customer (of: Know Your Client)-richtlijnen schrijven bedrijven in het financial services-segment voor dat zij de identiteit van hun bedrijfsrelaties verifiëren, om ervoor te zorgen dat hun werkrelaties geen grote (integriteits)risico’s met zich meebrengen. De KYC-procedures passen binnen de bredere scope van het antiwitwasbeleid (ALM: anti money laundering) van banken en financiële instellingen.

In de nieuwe virtuele seminars brengen experts van Delta Capita actuele thema’s binnen het KYC-domein op een eigentijdse manier onder de aandacht bij de deelnemers. Naast de specialisten van het adviesbureau komen ook andere gastsprekers – zowel leiders als specialisten in het vak – aan het woord.

Delta Capita lanceert reeks van virtuele seminars over KYC

De seminars zijn voor iedereen vrij toegankelijk. Op dinsdag 1 februari 2022 start het eerste online seminar, waarbij de nadruk zal liggen op het belang van publiek-private samenwerking binnen het KYC-domein.

Delta Capita is een specialist op het gebied van KYC en AML. Het bureau ondersteunt opdrachtgevers langs de gehele keten, van consultancy (het begeleiden van grootschalige verandertrajecten) en delivery (de inzet van analisten en specialisten om te voldoen aan wet- en regelgeving) tot opleidingen en trainingen (via een eigen Academy) en technologie (het bureau heeft een eigen oplossing genaamd Karbon).

Daarnaast biedt Delta Capita traineeships op het gebied van consultancy en KYC en AML voor universitair talent.

Delta Capita telt wereldwijd meer dan 400 medewerkers. Het bureau bedient de gehele keten in de financiële dienstverlening, met eigen technology en learning & development, met de begeleiding van grootschalige verandertrajecten en het inzetten van consultants en analisten om te voldoen aan wet- en regelgeving.