FinanceFactor haalt investering binnen voor verdere groei

10 november 2021 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Meer nieuws over

FinanceFactor, een headhunter en interimbureau voor executives binnen het financiële domein, heeft een investeerder aan boord gehaald.

De zakelijke dienstverlener uit Wassenaar is in 2011 opgericht door Albert Allmers als een executive search-bureau. In het afgelopen decennium is FinanceFactor onder zijn leiding uitgebouwd tot een bredere talentdienstverlener voor de finance executive – zo zijn onder meer coaching, loopbaanbegeleiding, het bemiddelen van interim-posities en outplacement aan de dienstverlening toegevoegd.

“De afgelopen jaren zijn we sterk gegroeid en staat er een bedrijf met negen man personeel en een miljoenenomzet”, aldus Allmers. “Dat is opgemerkt: we staan voor de vierde keer in de Top 250 Groeibedrijven en hebben herhaaldelijk de FD Gazellen Award gewonnen [een award voor de snelst groeiende bedrijven van ons land].”

FinanceFactor haalt investering binnen voor verdere groei

“Maar daar stopt het niet”, vervolgt de oprichter. “FinanceFactor wil verder groeien en marktleider worden in de bemiddeling van (senior) finance professionals.”

Om deze doelstelling te realiseren is groeikapitaal aangetrokken van private equity-bedrijf FireFly. “Zij versterken ons om te versnellen. Met schaalvergroting van onze organisatie zijn wij in staat onze finance professionals en klanten nog meer te ontzorgen en hen de juiste keuzes laten maken.”

Participatie- en investeringsmaatschappij FireFly is een initiatief van Jeroen Schras, die partner is bij een advocatenkantoor. Hij zegt over de participatie: “We participeren met een hoge persoonlijke en strategische betrokkenheid. We zetten onze kennis, onze ervaring en ons netwerk in om FinanceFactor te ondersteunen in het realiseren van groei.”