SparkOptimus voegt vijf professionals toe aan team

20 oktober 2021 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Digital strategy specialist SparkOptimus heeft drie nieuwe Associates en two Associate Interns verwelkomd binnen zijn Amsterdamse team.

Deepayan Roy is begin augustus begonnen bij het adviesbureau, na het afronden van zijn master in Management aan INSEAD in Frankrijk en Singapore. Daarvoor behaalde hij een bachelor in Computer Science Engineering, inclusief een major in Artificial Intelligence in India.

Gedurende zijn opleidingsperiode deed Roy ondernemerservaring op. Zo richtte hij een startup op die voedselverspilling in retailomgevingen helpt te verminderen. Ook startte hij in Frankrijk een onderneming die buitenlandse studenten helpt bij het voorbereiden op en managen van hun aanmeldingen voor masters-programma’s.

Over zijn eerste maanden bij SparkOptimus zegt Roy: “Als Associate werk ik samen met wereldwijde bedrijven en stuur ik onder andere digitale transformatie-initiatieven aan. Ik help deze klanten te floreren en voorop te lopen in het digitale tijdperk.”

Gaius Hugenholtz is begin september gestart. Eerder behaalde hij een master in Financial Economics aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Daarvoor rondde hij een bachelor in Bedrijfseconomie af aan de Rijksuniversiteit Groningen. Tijdens zijn studie liep de kersverse Associate stage bij de fusie- en overnamepraktijk van KPMG en bij participatiemaatschappij Bencis Capital Partners.

Ook Simon van Heijst is in september begonnen. Hij rondde een bachelor in International Business Administration en een master in Business Information Management af aan de Rotterdam School of Management, Erasmus University.

Tijdens zijn studie liep hij stage bij twee adviesbureaus, Roland Berger en Accenture, waar hij ervaring opdeed op het snijvlak van strategie, management en innovatie.

Ondertussen zijn in de zomer Linea Bingel en Menghua Prisse als Associate Intern gestart. Bingel behaalde haar Bachelor in Economics en Business Administration in Tübingen, Duitsland. Prisse studeert momenteel Engineering & Policy Analysis aan de TU Delft.

SparkOptimus werd in 2010 opgericht. Met een team van meer dan 100 consultants en staf – naast Amsterdam is het bureau actief vanuit internationale kantoren in Düsseldorf, Zürich en Londen – geldt SparkOptimus als een van Nederlands grootste adviesbureaus gericht op digitale strategie en executie.