Drie managers gestart in Management Solutions-tak van Boer & Croon

28 september 2021 Consultancy.nl 4 min. leestijd
Meer nieuws over

Advies- en managementbureau Boer & Croon heeft zijn team versterkt met drie nieuwe managers: Guus Nering Bögel, Aileen van der Neut en Robbert Kock. Alle drie zijn onderdeel van de Management Solutions praktijk.

Guus Nering Bögel, sinds deze zomer bij Boer & Croon aan de slag als Manager Operations, deed hiervoor zes jaar ervaring op als projectleider en verbeterconsultant bij Tata Steel in IJmuiden. Daar werkte hij aan diverse projecten in onder andere logistiek, supply chain/S&OP, onderhoud en staffuncties als HSSE en HR. Vanuit zijn studie Technische Bedrijfskunde heeft Bögel affiniteit met techniek en bedrijfskundige vraagstukken. Ook begeeft hij zich graag binnen productieomgevingen.

“Ik ben bij Boer & Croon gaan werken omdat ik projecten oppakken het mooiste vind. Vooral nieuwe cases, in een nieuwe context en met nieuwe mensen maken me enthousiast”, vertelt Bögel, die blij is met de afwisselende opdrachten waarop hij zich mag storten: “Ik werk nu aan mooie opdrachten bij kassenbouwers in het Westland en een metaalbewerkingsbedrijf in het oosten het land.” Binnen Boer & Croon zijn bovendien de taken volgens Bögel erg breed: “Je werkt aan je opdrachten, doet actief mee aan acquisitie en bouwt mee aan het bedrijf. Er heerst een enorm positieve sfeer, iedereen zit vol energie.”

Guus Nering Bögel, Aileen van der Neut en Robbert Kock - Boer & Croon

“Guus is een verbinder en kan mensen uit verschillende delen van een organisatie enthousiasmeren en activeren. Daarnaast is hij analytisch, creatief en resultaatgericht: een sterke ‘probleemoplosser’”, aldus Boer & Croon over hun kersverse Manager.

Aileen van der Neut deed hiervoor jarenlange ervaring op binnen het zorgdomein. Zo bracht ze zes jaar door bij UMC Groningen, eerst in een management traineeship en daarna als programmamanager, projectmanager, adviseur voor de RvB en interimmanager Zorg en Bedrijfsvoering. “Ik heb vooral gewerkt aan regionale samenwerkingstrajecten, het realiseren van ‘de juiste zorg op de juiste plek’, substitutie van zorg, het fuseren van medische vakgroepen maar ook het financieel herstructureren van een afdeling.

Toch was Van der Neut op zoek naar een nieuwe uitdaging, en dan vooral een plek waar ze haar opgedane ervaring, expertise en daadkracht zou kunnen inzetten bij andere organisaties in de zorg. Ze licht toe: “Hoe interessant het werk bij UMC Groningen ook was, je komt steeds dezelfde mensen tegen. Het leek mij leuk om steeds bij een andere organisatie binnen te komen en daar de rollen die ik de afgelopen zes jaar heb vervuld in te zetten, bijvoorbeeld in de Jeugdzorg waar ik straks ga beginnen.”

Haar nieuwe uitdaging zal ze gaan uitvoeren vanuit haar rol als manager Healthcare bij Boer & Croon: “Ik heb heel veel zin om vanuit Boer & Croon in organisaties in de volle breedte van de gezondheidszorg mooie resultaten te leveren, en samen met de Healthcare collega’s onze Management Solution verder uit te gaan bouwen.” Over de cultuur van Boer & Croon is ze zeer te spreken: “De Get it done mentaliteit van Boer & Croon is mij op het lijf geschreven. Het is een enthousiaste club, een energieke omgeving.”

Voorafgaande aan haar professionele loopbaan behaalde Van der Neut een bachelor in Europese studies en rondde ze een master in communicatiewetenschappen af in Groningen, met als specialisatie gezondheidscommunicatie.

Tot slot is ook Robbert Kock eerder deze maand bij Boer & Croon gestart als manager Finance & Technology, na jarenlang actief te zijn geweest binnen het accountancy- en auditsegment. Zo is hij ruim acht jaar werkzaam geweest voor KPMG, in zijn laatste rol als Manager. Eerder voltooide hij aldaar zijn opleiding tot Registeraccountant. Kock is een expert op gebied van onder meer externe verslaglegging, interne beheersing en procesoptimalisatie, daarnaast heeft hij ruime ervaring in het managen van processen met verschillende stakeholders.

Boer & Croon over de toegevoegde waarde die Kock meebrengt: “Door zijn ervaring in de accountancy heeft hij een sterk financieel en analytisch vermogen ontwikkeld. Daarnaast heeft hij een energieke en positieve mindset, kan hij snel schakelen en voelt hij zich vertrouwd in complexe multidisciplinaire omgevingen."

Kock kijkt uit naar zijn nieuwe uitdaging: “Mijn ambitie ligt ik het actief meewerken aan oplossingen voor de problemen van mijn klanten. Dat hoop ik bij Boer & Croon te verenigen met wat ik leuk vind aan de audit.” Hij besluit: “Ik ben analytisch ingesteld en kan goed in teams werken. Daarbij bewaar ik de rust. Ik kan me snel aanpassen aan een nieuwe omgeving, leg gemakkelijk connecties en zie waar anderen goed in zijn.”