GalanNXT verwelkomt Barbara Versteeg, Jamie Rijff en Sanne Vermeij

15 september 2021 Consultancy.nl 3 min. leestijd
Profielen
Meer nieuws over

GalanNXT heeft zijn team versterkt met drie nieuwe adviseurs: Barbara Versteeg, Jamie Rijff en Sanne Vermeij.

Alle drie nemen ze enkele jaren werkervaring in het adviesvak mee naar GalanNXT, een dochterbedrijf van de Galan Groep die zich richt op het oplossen van complexe vraagstukken binnen het maatschappelijke speelveld.

Barbara Versteeg is afkomstig van PwC, waar ze bijna zes jaar lang werkte als adviseur op het gebied van change en leiderschap. “In die tijd heb ik verschillende klanten zowel geadviseerd over en geholpen met de ontwikkeling van hun verandervisie en -strategie, als met de implementatie, realisatie en adoptie van de nieuwe manier van werken.”

Barbara Versteeg, Jamie Rijff and Sanne Vermeij - GalanNXT

“Daarnaast begeleidde ik teams in hun ontwikkeling op bijvoorbeeld samenwerkvraagstukken, communicatiestijlen en leiderschapsvaardigheden”, legt de kersverse GalanNXT-adviseur uit.

Bij het adviesbureau hoopt Versteeg zich verder te kunnen ontwikkelen op het gebied van onder meer leiderschapscoaching, "maar ik ben ook nieuwsgierig naar het ontwikkelen van nieuwe competenties binnen Galan", geeft ze aan.

Gevraagd welke kwaliteiten ze meebrengt naar haar nieuwe werkgever, geeft Versteeg aan: "Ik neem mijn ervaring, mensenkennis en motivatie mee om de wereld een stukje mooier te maken." Verder neemt ze haar "energie, enthousiasme, eerlijkheid en een vriendelijk kritische blik" mee naar haar nieuwe rol, besluit ze.

Jamie Rijff heeft een achtergrond als bestuurskundige en organisatiewetenschapper en bracht de afgelopen drie jaar door als consultant bij Déhora Consultancy Group, een bureau gespecialiseerd in personeelsmanagement.

Daar deed hij ervaring op als projectmanager, procesbegeleider en organisatieadviseur, bij organisaties in de publieke- en private sector. Naast ervaring met de harde kant van change, vormt verandermanagement een rode draad in zijn werk. “In elk project werk ik mee aan de succesvolle borging van de nieuwe manier van werken", aldus Rijff.

Wat hij komt halen bij GalanNXT? "Kennis, ervaring en werkplezier, met als doel het oplossen van complexe (maatschappelijke) vraagstukken", aldus Rijff, die zich net als het bureau graag toelegt op de vraag: 'Hoe maak je Nederland steeds een beetje beter?'

Met zijn komst haalt GalanNXT een "gedreven en sportief mens met een winnaarsmentaliteit" in huis. Dit uit zich niet alleen in de sportschool, waar hij veel actief is, maar ook binnen de werkomgeving: "Ik ben resultaatgericht en ga altijd voor het uiterste", besluit Rijff.

Sanne Vermeij werkte de afgelopen twee jaar voor SPA Groep, een opleiding- en adviesbureau binnen de sector afvalbeheer en beheer openbare ruimte. “Binnen deze sector is veel transitie gaande rondom thema’s als de circulaire economie en een inclusieve samenleving. Ik werkte aan verandertrajecten en leiderschapstrajecten”, geeft Vermeij aan.

Eerder werkte ze bij een ondernemerschapscollectief (Peoplehouse), waar ze innovatietrajecten begeleidde en als zelfstandig adviseur onder haar eigen label (Zeewaarts). “In mijn werk ga ik op zoek naar de invloed van menselijke processen op organisatiedoelen, met als doelstelling om individuen, teams en organisatie beter te laten presteren.” Vermeij geeft aan zich bij GalanNXT te willen verdiepen in andere sectoren. "Waar ik hoop uitdagende trajecten te mogen doen die complexiteit met zich meebrengen om de hersenen actief te houden."

Over welke kwaliteiten ze meebrengt naar haar nieuwe werkgever, zegt ze: "Mijn nieuwsgierigheid, gedrevenheid en creativiteit". Ook wijst ze op haar uitgebreide "ervaring met werken in de uitvoerende AMBOR sector."

Daarnaast neemt Vermeij, zo vertelt ze, haar "ondernemende drive" mee. "Ik bevraag graag systemen, manieren van doen en vraag me dan ook vaak af of het anders of beter kan. En als ik vind dat dat kan, dan schroom ik niet om daar initiatief in te nemen."