Agium EPM en B-eye Solutions gaan samen verder als AMCO Solutions

26 augustus 2021 Consultancy.nl 3 min. leestijd
Meer nieuws over

Twee van de grotere Europese adviesbureaus gespecialiseerd in OneStream-implementatiediensten – het Nederlandse Agium EPM en het Deense B-eye Solutions – zijn gefuseerd tot een gespecialiseerde marktleider met 110 consultants verspreid over elf locaties.

De twee bedrijven, die samen nu AMCO Solutions heten, hebben een vergelijkbaar profiel: beide zijn gespecialiseerd in corporate performance management (CPM) en enterprise resource planning (ERP) op financieel gebied, en beide zijn al jarenlang Diamond Partner van OneStream (een financieel softwaresysteem).

Agium EPM werd in 2014 opgericht als een consultancy gespecialiseerd in OneStream. In de afgelopen zeven jaar heeft het adviesbureau een trackrecord opgebouwd van meer dan 110 implementatieprojecten bij ruim 50 bedrijven verspreid over 14 landen, waarbij het zijn klanten bedient via kantoren in Nederland, het Verenigd Koninkrijk en Zwitserland.Agium EPM and B-eye Solutions merge to form AMCO SolutionsFusiepartner B-eye Solutions – de grootste van de twee – werd in 2006 opgericht in Denemarken en is sindsdien uitgegroeid tot een 70-koppig team dat opereert vanuit vestigingen in Denemarken, Zweden, de Verenigde Arabische Emiraten, de Filipijnen, India, Singapore en de VS. B-eye Solutions is vooral gespecialiseerd in OneStream-implementaties, maar biedt ook diensten gericht op Microsoft Dynamics 365 en Oracle Hyperion.

“We respecteren en bewonderen het werk van Agium EPM al een lange tijd”, vertelt Jesper Kamstrup, tot voor kort CEO van B-eye Solutions Group. “Door samen te werken op meer dan 10 projecten sinds 2018, hebben we geleerd hoe vergelijkbaar onze cultuur en strategische focus is.”

Hij geeft aan dat de fusie de mogelijkheid biedt om “een grotere en sterkere basis te creëren voor ons zeer bekwame team, zodat zij hun potentieel en ambitie te ontplooien. Het is onze gezamenlijke fantastische groep collega’s, met hun vaardigheden, kennis en ervaring die onze diensten voor onze klanten zullen versterken. Samen staan we gewoon sterker!”

Pascal Walk, de voormalige Managing Partner van Agium EPM en nu samen met Kamstrup co-CEO van AMCO Solutions, voegt toe: “Het is ongelofelijk om in deze bijzondere tijd onze organisaties te verenigen, waardoor wij meer waarde kunnen bieden aan onze klanten en meer carrièremogelijkheden creëren voor onze geweldige collega’s. AMCO's geografische footprint en internationale teams stellen ons in staat om klanten wereldwijd te bedienen en we zijn erg enthousiast over wat de toekomst zal brengen.”

Dankzij de fusie kunnen de medewerkers van AMCO Solutions hun klanten “ondersteunen gedurende de volledige levenscyclus van hun CPM- en ERP-applicaties; van design en implementatie tot training en doorlopende managed services voor post go-live support en de ontwikkeling van specifieke oplossingen”.

Volgens gegevens van OneStream is AMCO nu de grootste OneStream Diamond-partner in de EMEA- en APAC-regio’s. “Het is geweldig om te zien dat twee van onze toegewijde partners zich verenigen om klanten beter van dienst te zijn”, stelt OneStream-CEO Tom Shea. “Samen zullen AMCO Solutions en OneStream klanten helpen om te gaan met de hedendaagse complexiteit van financiële processen, en zullen doorgaan om 100% klantsucces te realiseren. ”