WagenaarHoes breidt team uit met drie nieuwe professionals

20 augustus 2021 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

WagenaarHoes heeft zijn team versterkt met drie nieuwe collega’s: Gert Boeve, Amida Michael en Selma van der Haar. 

Gert Boeve (1976) treedt per 1 september in dienst als organisatieadviseur. Boeve heeft brede ervaring opgedaan in het ruimtelijk-economisch domein – onder andere als secretaris-directeur van Regio FoodValley – en in het sociaal domein, onder andere als voorzitter van Horus, de Nederlandse Branchevereniging voor Wettelijk Vertegenwoordigers. 

Bij WagenaarHoes gaat hij zijn kennis en ervaring als bestuurder, directeur, toezichthouder en adviseur inzetten binnen de publieke sector. Als gecertificeerd coach fungeert Boeve ook als sparringpartner voor (groepen) bestuurders en leidinggevenden in het publieke domein. 

Gert Boeve, Amida Michael en Selma van der Haar - WagenaarHoes

Amida Michael (1962) verbindt zich per 1 september als associé aan het organisatieadviesbureau. Michael heeft ruime managementervaring in het publieke domein, onder meer als programmamanager gedragsbeïnvloeding en taskforcemanager werving BOA’s (gemeente Amsterdam), directeur vergunningverlening van de Omgevingsdienst Noordzeekanaalgebied en programmamanager voor de Kansspelautoriteit ter voorbereiding op de inwerkingtreding van de Wet Kansspelen op Afstand.

Als jurist en veranderkundige acteert ze op het snijvlak van bestuur, organisatie en verandering. 

Reeds in het tweede kwartaal verbond Selma van der Haar (1975) zich als associé aan WagenaarHoes. Ze is een expert op het gebied van leren in organisaties, multidisciplinair samenwerken, groepsdynamiek en besluitvorming onder druk. Ze werkte hiervoor onder meer als onderzoeker en universitair docent bij Maastricht University.

Van der Haar is gepromoveerd op teamleren in coördinerende crisisteams en is naast haar rol bij WagenaarHoes parttime opleidingscoördinator bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen waar ze tot afgelopen najaar ook hoofddocent organisatie- en veranderkunde was.