EY verhuist kantoor in Naaldwijk naar bedrijventerrein Westland

10 augustus 2021 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

EY heeft zijn vertrouwde kantoor in Naaldwijk verruild voor een nieuw onderkomen in kantorencomplex Westlandse Poort, gelegen op het ABC Westland-bedrijventerrein. Het nieuwe kantoor zal in het post-coronatijdperk fungeren als een “plek voor samenwerking en ontmoeting”.

Accountants- en advieskantoor EY telt vandaag de dag ongeveer 5.000 medewerkers in Nederland, verspreid over 13 vestigingen. In zijn kantoor in Naaldwijk, gelegen aan de Trendweg 32, is het Big Four-kantoor ruim dertig jaar actief geweest.

Net als veel andere grote organisaties is ook EY door corona flink aan het denken gezet over vraagstukken als digitalisering en ‘het nieuwe werken’. Maar ook voor de pandemie had het kantoor al aandacht voor digitaal communiceren, mobiliteit en huisvesting, aldus Arnold Poelstra, partner bij EY. “Maar toen corona massaal dwong tot thuiswerken en dat ook ‘best redelijk goed bleek te gaan’, werd vooral de aandacht voor het huisvestingsvraagstuk verder versterkt.”
EY verhuist kantoor in Naaldwijk naar bedrijventerrein WestlandBovendien bleek een pilot van EY Hengelo vanaf 2020 – om uit te zoeken of een combinatie van flexibele huisvesting en thuiswerken zou werken – een succes. Mede op basis van die ervaringen ontwikkelde EY ook voor het post-coronatijdperk een visie, waarbij “de balans tussen werken op kantoor, bij de klant en thuis anders komt te liggen”.

Het nieuwe pand in kantorencomplex Westlandse Poort wordt momenteel nog verbouwd tot een “moderne, duurzame en toekomstbestendige werkomgeving” en zal nadien voor alle 60 overgekomen medewerkers fungeren als een “plek voor samenwerking en ontmoeting van collega’s en klanten”.

Met het nieuwe kantoor wil EY ook de voordelen van thuiswerken blijven plukken: “Met deze verhuizing bieden wij de flexibiliteit die er ook voor zorgt dat collega’s makkelijker hun werk en privé kunnen combineren. De nieuwe locatie voldoet aan alle faciliteiten die van een modern en Westlands kantoor verwacht mag worden”, zo valt te lezen in een persverklaring.