Aon voegt drie nieuwe professionals toe aan het team

16 juli 2021 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Risico- en verzekeringsadviseur Aon heeft drie nieuwe professionals toegevoegd aan het team.

Arno Gabriël is sinds medio juni werkzaam voor het bureau als Managing Director Capital & Risk binnen de Reinsurance Solutions-divisie. Deze praktijk is gespecialiseerd in herverzekeringsoplossingen voor levens-, inkomens-, schade- en zorgverzekeraars en kapitaalintensieve herverzekeringen (Solvency II).

Gabriël helpt klanten op de snijvlakken van herverzekering, kapitaalbeheer en risicomanagement. Eerder in zijn loopbaan werkte hij onder meer als Manager bij EY, bedrijfshoofd Insurance Risk Management bij SNS REAAL en voerde hij als zelfstandig actuarisprojecten op het gebied van financieel risicomanagement uit voor diverse verzekeraars, makelaars en het ministerie van Financiën. 

Arno Gabriel, Jacco Euser, Linsey van Rijn - Aon

Jacco Euser is sinds vorige week in dienst als HR-manager. Hij maakte de overstap van Olympia, waar hij de rol van Directeur HR bekleedde en verantwoordelijk was voor een team van vijftien HR-professionals. Eerder was Euser werkzaam als Manager Talent Acquisition bij Deloitte, waar hij verantwoordelijk was voor de dagelijkse aansturing van de recruiters van het Big Four-kantoor. 

Linsey van Rijn is benoemd tot Senior Broker Cyber. Voorheen werkte Van Rijn als Broker Financial Lines bij Marsh (een zusterbedrijf van Oliver Wyman en Mercer) en als Underwriter Property bij AGCS. De Cyber-praktijk van Aon adviseert opdrachtgevers over de financiële risico’s van cyber en fungeert als verzekeringsmakelaar. 

“Met Arno, Jacco en Linsey komen drie gedreven professionals binnen bij Aon die reeds bewezen hebben van grote toegevoegde waarde te zijn voor de bedrijven waar zij hiervoor werkten”, zegt Michiel van Meer, director Human Resources bij Aon. “Wij wensen hen veel succes toe bij hun nieuwe rol en ik kijk ernaar uit om met hen samen te werken.”