Daniëlle Stekelenburg en Daan van Ginneken partner bij Bain

13 juli 2021 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Strategisch consultancybureau Bain & Company heeft twee nieuwe partners benoemd binnen het Amsterdamse kantoor.

De twee eind-dertigers Daniëlle Stekelenburg en Daan van Ginneken zijn beiden al jaren werkzaam voor het Amerikaanse adviesbureau en hebben het voltallige carrièrepad van Bain doorlopen van consultant naar – per 1 juli 2021 – partner.

“Hun expertise en trackrecord in het realiseren van resultaat zijn van grote waarde voor onze klanten”, zegt Véronique Pauwels, Managing Partner van het Amsterdamse kantoor.

Daniëlle Stekelenburg en Daan van Ginneken partner bij Bain

Daniëlle Stekelenburg trad in 2008 in dienst bij Bain & Company in Amsterdam. Ze helpt haar klanten resultaten te behalen door onder meer kosten te besparen, productiviteit te verbeteren in de supply chain, de organisatiestructuur te stroomlijnen en meer agile en resultaatgericht te werken.

Stekelenburg heeft voornamelijk ervaring bij internationale bedrijven in de consumentengoederen en telecom. Hiernaast leidt ze verschillende internationale diversity & inclusion-initiatieven, zowel binnen Bain als bij klanten.

Daan van Ginneken begon in 2009 bij Bain in Amsterdam. Na een aantal jaar vertrok hij naar Silicon Valley om eerst zijn MBA te halen aan de Stanford University en daarna zijn carrière voort te zetten bij Bain in San Francisco. Hij werd daar in 2020 benoemd tot partner, en is recent teruggekeerd naar Nederland.

Van Ginneken helpt zijn klanten – met name in de sectoren retail, consumentengoederen en technologie – met digitale transformaties, IT-strategie, technologie en bijbehorende bedrijfsmodellen. Hij is lid van de Enterprise Technology- en Digital-praktijken.