Youp Hamburger wordt partner bij Chasse Executive Search

22 juni 2021 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Meer nieuws over

Voormalig consultant Youp Hamburger gaat aan de slag in de wereld van executive search en headhunting.

Hamburger, die negen jaar heeft doorgebracht binnen het management consulting-domein, is per 1 september 2021 benoemd tot partner bij Chasse Executive Search. Hij wordt de vierde partner van het in 2008 opgerichte Haagse executive search-bureau en gaat samen met de overige partners Monique de Vos, Sven de Jongh en Ferdi de Lange organisaties bedienen in zowel de private als publieke sector.

De 40-jarige Hamburger maakt momenteel deel uit van het directieteam van RET, waar hij verantwoordelijk is voor strategie & ontwikkeling, en leidinggeeft aan een team van circa 25 professionals die zich bezighouden met de toekomst van de Rotterdamse stadsvervoerder en de uitvoering van de strategische agenda.

Youp Hamburger wordt partner bij Chasse Executive Search

“Na de laatste jaren met heel veel plezier bij RET en eerdere werkgevers te hebben gewerkt, sprak het ondernemerschap en de persoonlijke, zorgvuldige benadering van Chasse mij enorm aan”, vertelt Hamburger.

“Ik heb vanuit heel diverse invalshoeken kunnen ervaren wat er speelt in directieteams en besturen en kan mijn inzichten bij Chasse inzetten. Chasse heeft inmiddels een toppositie in de Nederlandse headhuntersmarkt verworven en groeit. Daar draag ik graag aan bij.”

Eerder in zijn loopbaan werkte Hamburger voor consultancybureaus McKinsey & Company en Accenture. De Vos over zijn benoeming: “Met zijn bestuurlijke en commerciële ervaring en strategische blik zal Youp een waardevolle aanvulling op ons team vormen.”