Groenewout versterkt team met Petra de Boer en Brenda Klep

28 mei 2021 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Groenewout heeft in de eerste maanden van 2021 twee nieuwe adviseurs aan zijn team toegevoegd: Petra de Boer en Brenda Klep.

Petra de Boer is aangesteld als Senior Consultant en neemt zo’n vijftien jaar aan ervaring in de supply chain en logistieke wereld mee naar het adviesbureau. Alvorens ze zich aansloot bij haar nieuwe werkgever bracht ze ongeveer acht jaar door bij CEVA Logistics. Daar richtte ze zich – in haar meest recente rol als projectmanager – op het ontwerpen van logistieke en opslagconcepten en het implementeren van deze oplossingen bij klanten in uiteenlopende sectoren.

Eerder in haar loopbaan werkte De Boer voor UPS Supply Chain Solutions, waar ze vooral supply chain-advies en implementatie-ondersteuning gaf aan klanten, waaronder zorginstellingen en bedrijven in het hightechsegment. Bij Groenewout zal ze zich vooral richten op logistieke haalbaarheidsonderzoeken, het implementeren van logistieke en operationele processen, aanbestedingsprocedures en het automatiseren van magazijnen.
Petra de Boer en Brenda Klep - Groenewout

Brenda Klep werkte de afgelopen twee jaar als supply chain analyst voor Argusi, waar ze zich specialiseerde in onderzoek naar netwerkoptimalisaties en het opzetten van logistieke partnerships. Ook deed ze ruime ervaring op in het analyseren van supply chains om zo waardevolle data-inzichten op te doen.

Eerder in haar carrière was Klep zo’n vijftien jaar actief in de actuariële sector. Bij Achmea werkte ze binnen de Pension & Life Division, en daarvoor werkte ze voor Willis Towers Watson (een juridische voorganger) als consultant voor pensioenfondsen, werkgevers en verzekeraars.

Bij Groenewout zal Klep zich als Consultant vooral gaan toeleggen op projecten rondom het inrichten en optimaliseren van magazijnen, distributienetwerken en op het snijvlak van voorraad- en productieplanning.

Groenewout is een adviesbureau gespecialiseerd in supply chain management, logistiek en projectmanagement. Het bureau werkt voor bedrijven en portfoliodeelnemingen van private equity-partijen en telt een team van ongeveer twintig consultants en staf.