Quint start campagne voor agile, scrum, devops en lean trainingen

27 mei 2021 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Meer nieuws over

Voor het vijfde jaar op rij verzorgt advies- en trainingsbureau Quint zijn ‘Summer of Learning’-campagne.

Tijdens deze campagneperiode kunnen professionals trainingen van het bureau volgen op het gebied van onder meer Agile, Scrum, SAFe, DevOps en Lean, en dat tegen gereduceerde tarieven. Door deze trainingen in de zomerperiode aan te bieden speelt het bureau in op, zoals Quint aangeeft, “het ideale moment om te werken aan de eigen professionele ontwikkeling”.

“De zomerperiode is een geschikte tijd voor professionals om aan hun vaardigheden en capaciteiten te werken. Veelal hebben zij meer tijd beschikbaar aangezien hun werklast in de zomer daalt en die tijd kunnen ze investeren om hun competenties te versterken om zodoende beter uitgerust te zijn voor hun rol in de tweede helft van het jaar”, zo valt te lezen op de site van het adviesbureau.

Quint start campagne voor agile, scrum, devops en lean trainingen

In totaal worden acht trainingen aangeboden binnen de campagne: zes op het vlak van Agile en Scrum (Agile Scrum Foundation, Scrum Master, Scrum Product Owner, Leading SAFe, SAFe for Teams en SAFe Lean Portfolio Management), en de overige twee binnen de domeinen van DevOps (DASA DevOps Fundamentals) en Lean (Lean IT Foundation).

Quint is een van de leidende experts in ons land op deze thema’s. Vanuit zijn eigen Quint Academy traint het bureau jaarlijks honderden professionals in deze en andere vaardigheden – het trainingsaanbod bestaat uit meer dan 70 trainingen en certificeringstrajecten. De trainingen worden gegeven door de consultants van het bureau, waardoor een flinke dosis aan uitgebreide praktijkervaring aan de theorie in de trainingen wordt toegevoegd.

Zie de website van Quint Academy voor meer details over de trainingen en inschrijfmogelijkheden.

Quint organiseerde zijn ‘Summer of Learning’-campagne voor het eerst in de zomer van 2015. Vorig jaar werden alle trainingen voor het eerst allemaal digitaal gegeven, als gevolg van de coronacrisis. Ook dit jaar worden alle trainingen virtueel doorlopen.