PwC Experience Consulting verwelkomt Bart Baeschnitt

10 mei 2021 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Voormalig KPMG’er Bart Baeschnitt vervolgt zijn carrière bij PwC. Begin deze maand is hij gestart als Senior Product Manager binnen het Experience Consulting-team. 

Bart Baeschnitt heeft een diverse achtergrond in de digitale wereld en richt zich op het creëren van impact met mensgerichte digitale producten, services, businesses en teams. Hij werkt op het snijvlak van business, klantervaring en technologie. 

De afgelopen jaren was Baeschnitt actief bij een full service digital agency als digitaal strateeg en commercieel verantwoordelijke en bij KPMG als consultant en head of marketing voor de internationale Microsoft Business Solutions-tak. Ook was hij actief als (mede)oprichter van drie startups. 

Bart Baeschnitt, Senior Product Manager, PwC

Bij PwC is hij onderdeel van de Experience Consulting-praktijk, die zich richt op het creëren en optimaliseren van een optimale (eind)gebruikerservaring binnen digitale innovatie- en transformatieprojecten. De propositie brengt de werelden van business, customer experience en technologie samen, bij PwC bekend als de BXT-methode.

“Ik ben erg gedreven om bij te dragen aan een duurzamere wereld. Al een tijd geleden heb ik mijn leven aangepast en ook in mijn professionele carrière werk ik al geruime tijd samen met mensen en organisaties die we wereld positief willen veranderen. Bij PwC krijg ik de kans nog meer impact te maken”, zegt Baeschnitt over zijn keuze voor het Big Four-kantoor. 

“Eén van de kernthema’s waar PwC zich op richt is duurzaamheid en samen met onze klanten werken we aan de transformatie naar een duurzamere wereld. Optimale digitale ervaringen en oplossingen kunnen een belangrijk deel uitmaken van de transitie. PwC stelt mij in staat de dingen te doen die ik het leukst en belangrijkst vind.”

Een voorbeeld van een nieuw digitaal product dat PwC onlangs gelanceerd heeft is Environmental Footprint Insights. PwC heeft zich gecommitteerd aan een net-zero ambitie, wat ook inhoudt dat het klanten helpt met hun duurzaamheidstransities. Environmental Footprint Insights wordt ingezet in de eigen PwC-organisatie en bij klanten. 

“Een digitaal product als dit, inclusief een pakket aan begeleidende transformatiediensten, dat mensen en organisaties in staat stelt positief te veranderen trekt mij enorm aan. De komende tijd werken we bij PwC door om het product verder te ontwikkelen en uit te rollen”, sluit Baeschnitt af.