Varrlyn wordt eerste consulting partner van UnaVista in de Benelux

07 mei 2021 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Varrlyn is geselecteerd als eerste adviespartner van UnaVista in de Benelux, en is daarmee de vijftiende partner van het bedrijf wereldwijd.

De wereldwijde technologieleverancier – onderdeel van de London Stock Exchange Group – lanceerde eind 2018 zijn Consulting Partner Program om zijn klanten toegang te geven tot een community van adviesbureaus die een diepgaande kennis hebben van de oplossingen van UnaVista en een bewezen staat van dienst in het leveren ervan.

De meest recente partij die tot het programma is toegelaten is Varrlyn. Het Nederlands boutique bureau verzorgt IT-systeemimplementatie-projecten (vooral binnen kapitaalmarkten) voor financiële instellingen in onder meer Amsterdam, Brussel, Londen, Parijs, New York, Frankfurt en Sydney.
Varrlyn wordt eerste consulting partner van UnaVista in de Benelux“We zijn verheugd Varrlyn aan boord te hebben als onze eerste Nederlandse adviespartner. Het versterkt onze Europese voetafdruk verder en stelt bedrijven die meer willen weten over UnaVista en willen profiteren van onze diensten in staat om dit te doen via hun vertrouwde kanaal”, aldus Michael Leach, Global Managing Director of Business Development bij UnaVista.

De samenwerking volgt kort op de lancering van Univista’s nieuwe Europese hoofdkantoor in Amsterdam. Vanuit dit kantoor wil het bedrijf handels- en transactierapportagediensten aanbieden aan zijn Europese klanten om zo de impact van de Brexit zo gering mogelijk te houden. De stap maakt deel uit van de bredere expansie van UniVista in heel Europa, waarbij een groeiend aantal klanten de oplossingen gebruikt om hun operationele en regelgevende risico’s te stroomlijnen.

Met meer dan 60.000 gebruikers is UnaVista een van ’s werelds meest gebruikte platforms door financiële instellingen, energiebedrijven en corporate organisaties. Zij gebruiken de platforms van het bedrijf om te kunnen voldoen aan regelgeving, waaronder EMIR, MiFIR en SFTR, en om hun risk management-processen te verbeteren. UnaVista biedt zijn klanten rapportageoplossingen, opslag van referentiedata en analytics.

Advies- en implementatiepartner

Varrlyn vormt het vijftiende lid binnen het UnaVista Consulting Partner Program. Het bureau zal optreden als adviespartner voor bedrijven die overwegen gebruik te maken van het platform of transactieregisters van UnaVista en zal daarnaast fungeren als implementatiepartner.

In een reactie op de mijlpaal voor het bedrijf geeft Cherien van Ampt van Varrlyn aan: “We zijn verheugd ons te hebben aangesloten bij het Consulting Partner Program van UnaVista, dat voortbouwt op ons aanbod van wettelijke rapportage aan onze klanten. We kijken ernaar uit om met UnaVista samen te werken om onze klanten te ondersteunen en hen te helpen te voldoen aan hun wettelijke rapportagebehoeften.”