Evolve promoveert Anouk van Eijkeren tot partner

29 april 2021 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Meer nieuws over

Evolve, een bureau dat zich richt op het opzetten van interne communicatietools en -platforms, heeft een nieuwe partner: Anouk van Eijkeren.

De kersverse vennoot is de tweede partner van het kantoor, naast Peter Haan, de medeoprichter en directeur van Evolve. “Ik ben ongelofelijk blij dat Anouk zich met deze stap aan Evolve verbindt”, aldus Haan.

Van Eijkeren maakt sinds 2018 deel uit van het bedrijf. In de afgelopen ruim twee jaar werkte ze voor tal van klanten van het adviesbureau, waaronder Unigarant, Blue Sky Group, KPN en het ministerie van Binnenlandse Zaken.

De rode draad in haar werkzaamheden is het ontwikkelen van strategieën voor de interne inzet van digitale technologieën – denk aan sociaal intranet en digitale werkplekken – en het zorgen dat medewerkers ook daadwerkelijk gebruik maken van de nieuwe tools.

Peter Haan en Anouk van Eijkeren

Volgens Haan komt de partnerbenoeming op een ideaal moment. Het kantoor, dat momenteel een team heeft van tien consultants, heeft de ambitie om verder te groeien. “Anouk gaat samen met Peter deze groeiambitie vormgeven”, vertelt Ilse van Ravenstein, medeoprichter van Evolve en oprichter van zusterbureau Involve (een verander- en communicatiespecialist met 20 professionals).

Evolve ziet de vraag naar zijn diensten snel groeien, deels door de huidige coronacrisis. “Het afgelopen jaar is voor iedereen zeer duidelijk geworden welke belangrijke rol interne digitale media spelen in het informeren, verbinden, betrekken, samenwerken en delen van kennis tussen medewerkers in organisaties. Dat belang zal ook na corona niet meer verdwijnen”, licht Haan toe.

Evolve heeft opdrachtgevers zoals ABP, De Haagse Hogeschool, Philips, Rabobank, Schiphol, Unilever en Zorg & Welzijn geholpen met digitale vraagstukken rond tools en platforms als intranet, chatprogramma’s, videoconference-, communicatie- en kennisdelingtools. Het bureau helpt klanten vanaf de selectie van leveranciers tot aan implementatie en verandermanagement.

“Als adviesbureau op het snijvlak van mens, organisatie en techniek werken we in een spannend vakgebied waarin veel gebeurt. Daarbij zie ik ontzettend veel potentie voor organisaties om zich te verder te ontwikkelen op dit vlak door de introductie van nieuwe en het activeren van bestaande platformen met content en adoptie. En daarmee voor Evolve om van (nog meer) betekenis en waarde te zijn”, sluit Van Eijkeren af.