Emiel van der Vlag keert terug in het adviesvak bij Hospitality Group

13 april 2021 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Meer nieuws over

Hospitality Group, een advies- en projectmanagementbureau voor hospitality, facility, huisvesting en inkoop uit Amersfoort, heeft Emiel van der Vlag aangetrokken als kersverse Senior Consultant.

“Als onafhankelijk adviseur is Hospitality Group veelvuldig betrokken bij het ontwikkelen van sourcingstrategieën en tenders van complexe outsourcingstrajecten. De kennis en ervaring van Emiel passen perfect in de ontwikkeling en verdere internationalisering van onze sourcingsactiviteiten en helpen onze unieke propositie verder uit te bouwen”, vertelt George Maas, partner sourcing bij Hospitality Group.

Van der Vlag is blij het nieuws over zijn nieuwe uitdaging eindelijk te mogen delen. “Een weloverwogen keuze die ik in alle rust heb kunnen maken”, schrijft hij op LinkedIn. “Met een bewuste terugkeer in het consultancyvak & de drive om met mijn gevulde FM rugzak klanten te helpen in de uitdagingen die er zijn en komen.”Emiel van der Vlag terug in het adviesvak bij Hospitality Group

Gedurende zijn carrière heeft Van der Vlag diverse commerciële rollen vervuld buiten binnen het facility management-werkveld. Hierbij heeft hij ruime ervaring opgedaan in onder meer IFM-trajecten, internationale consultancyopdrachten, PPS- (DBFMO-principe) constructies en commerciële managementposities.

Hij startte zijn loopbaan als Business Analyst bij facilitair dienstverlener ISS. Na vervolgens twee jaar als consultant bij Deloitte te hebben gewerkt, keerde hij terug naar ISS in de rol van Tender Manager PPS. Hierna volgden enkele jaren bij branchegenoot Asito, eerst als Corporate Sales Manager en in zijn laatste rol als Commercieel Manager.

De afgelopen acht maanden werd hij vanuit Asito binnen de holding ADG uitgeleend aan HEYDAY facility management. Daar verving hij op interim-basis de commercieel directeur en stuurde hij een commercieel team aan van zo’n 10 fte. Samen met dit team heeft Van der Vlag vorm gegeven aan de nieuwe commerciële organisatie.

In zijn nieuwe rol als senior consultant bij Hospitality Group wordt Van der Vlag verantwoordelijk voor een marktsegment en draagt hij bij aan de verdere internationalisering van de consultancyactiviteiten van het bureau. Daarbij wil hij in zijn nieuwe rol opdrachtgevers van Hospitality Group bijstaan bij hun innovatieve FM-business- en sourcingmodellen.