Jan Kalisvaart nieuwe managing partner van Mandaat

12 april 2021 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Interim managementbureau Mandaat heeft een nieuwe managing partner: Jan Kalisvaart. 

De nieuwe topman brengt een lange staat van dienst in de advieswereld met zich mee naar de dochteronderneming van JBR Interim Executives. De afgelopen jaren bekleedde hij op interim-basis diverse CEO- en CFO-rollen bij bedrijven in de private sector.

Daarvoor werkte hij meer dan tien jaar bij ConQuaestor, waar hij meest recentelijk partner was en leidinggaf aan de interim-praktijk. Eerder in zijn loopbaan was hij partner bij Big Four-kantoor PwC, en vervulde hij leidinggevende rollen bij Unilever en de NS.

Jan Kalisvaart, Managing Partner, Mandaat

“We zijn trots dat Jan zich aan Mandaat verbindt als managing partner en participant”, stelt Harm Tunteler, die leidinggeeft aan JBR Interim Executives.

Kalisvaart kijkt uit naar zijn nieuwe rol: “Ik zie de combinatie van Mandaat en JBR als onderscheidend in de markt en dat geeft mij, in combinatie met de hoogwaardige groep verbonden interimmers, het volste vertrouwen dat we gezamenlijk een mooie toekomst tegemoet gaan waarin we het verschil kunnen blijven maken voor onze klanten.”

Het interim-netwerk van Mandaat bestaat uit interim-CFO’s en -directeuren op het terrein van sales, marketing, productie, logistiek en human resources. Zij worden ingezet bij crisismanagement, transformatieprocessen, projectmanagement of als tijdelijke vervanging.

Kalisvaart neemt het stokje over van Diederik van den Biggelaar en Janco Duvekot, die als associate partners aan Mandaat verbonden blijven.