Anita Coronel, Kirstin Mennella en Analia Olgiati partner bij BCG

06 januari 2021 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Meer nieuws over

Wereldwijd strategy consultancykantoor Boston Consulting Group heeft in Nederland drie vrouwelijke professionals gepromoveerd tot managing director en partner.

Boston Consulting Group (BCG) is al actief in ons land sinds 1993, toen het kantoor fuseerde met een lokale strategische speler om zo de Nederlandse praktijk van BCG te vormen. De afgelopen bijna dertig jaar heeft BCG zich ons land weten te nestelen als een van de toonaangevende spelers binnen het speelveld. BCG levert zijn strategische adviesdiensten aan een breed spectrum van multinationals, middelgrote bedrijven, instellingen en overheidsorganisaties.

Per 1 januari heeft het Amsterdamse kantoor drie nieuwe managing directors en partners benoemd: Anita Coronel, Kirstin Mennella en Analia Olgiati. Coronel is al meer dan vijftien jaar werkzaam voor het consultancykantoor en maakt deel uit van de People & Organization- en Industrial Goods-praktijken.

Anita Coronel, Kirstin Mennella en Analia Olgiati partner bij BCG

Mennella sloot zich in 2015 aan bij Boston Consulting Group na eerder werkzaam te zijn geweest voor concullega McKinsey & Company. Ze is overgeplaatst vanuit BCG’s kantoor in Londen. Analia Olgiati werkt sinds 2012 voor BCG en is actief binnen de Technology Advantage-praktijk.

“We zijn zeer verheugd om onze nieuw gepromoveerde managing directors en partners binnen het Nederlandse partnerteam te mogen verwelkomen”, laat Mai-Britt Poulsen, die leidinggeeft aan BCG's kantoren in de UK en de Benelux, weten in een reactie op de drie benoemingen.

In Nederland is BCG actief vanuit diverse dochterondernemingen, waaronder Boston Consulting Group (strategy consulting), BCG Gamma (advanced analytics) en BCG Platinion (IT-implementatie). Opdrachten uitgevoerd door BCG Inverto (supply chain en inkoopconsultancy), BCG Digital Ventures (incubation services) en BrightHouse (purpose consulting) worden gerealiseerd door teams actief vanuit internationale kantoren.