Protiviti promoveert drie ervaren adviseurs in Amsterdam

30 december 2020 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Drie senior adviseurs binnen het Amsterdamse kantoor van wereldwijd adviesbureau Protiviti hebben promotie gemaakt.

Na vier jaar als Director te hebben gewerkt bij het kantoor, is Tjakko de Boer nu gepromoveerd tot Managing Director. De Boer heeft meer dan 20 jaar ervaring in de consultancy, en is gespecialiseerd in IT, security en privacy.

Voordat hij zich aansloot bij Protiviti werkte De Boer als Director voor ITegrity Risk Services en als Senior Manager binnen Deloitte’s Risk Services-divisie. Naast zijn adviesrol binnen Protiviti is hij ook actief in de ‘charity’ commissie van het Nederlandse kantoor. Ook heeft hij bijgedragen aan verschillende werkgroepen en comités van ISACA en NOREA, en was hij de technische schrijver van twee NOREA-publicaties over IT-control best practices.

Tjakko de Boer, Marc Geleijn and Marcel Koers, Protiviti

Marc Geleijn en Marcel Koers zijn gepromoveerd van Associate Director tot Director. Geleijn maakt sinds 2006 deel uit van het adviesbureau en is expert op het gebied van risico, finance operations, control, interne audit en compliance. Hij was verantwoordelijk voor projecten in een breed spectrum aan sectoren, waaronder de financiële dienstverlening, supermarkten, mode-retail, media en telecom. Daarnaast is Geleijn als MT-lid verantwoordelijk voor de marketing binnen Protiviti.

Koers werkt sinds 2012 voor Protiviti, nadat hij zich eerder inzette voor Accenture, Ordina en PwC. Hij is een ervaren management consultant en IT-auditor met een focus op technologie, security, identiteit, businesscontinuïteit en informatie-risicomanagement. Binnen Protiviti is Koers tevens lid van het managementteam.

Protiviti is sinds 2006 actief in de Nederlandse markt en heeft zich sindsdien ontwikkeld tot een van de leidende adviesbureaus in het finance-, risk- en governance-domein. Het kantoor wordt geleid door Country Managing Director Anneke Wieling, die vijftien jaar geleden deel uitmaakte van het oprichtingsteam.