Jeroen Vercauteren verbindt zich aan Factor Bedrijfsovernames

26 november 2020 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Meer nieuws over

Factor Bedrijfsovernames heeft de ervaren dealmaker Jeroen Vercauteren benoemd tot associate partner.

Factor Bedrijfsovernames is een fusie- en overnamespecialist die klanten – private ondernemingen, participatiemaatschappijen en ondernemers – helpt met bedrijfsovernames, fusies, buy-in- en buy-outtrajecten, waardebepalingen en financieringstrajecten. Het M&A-bureau opereert vanuit vestigingen in Almelo, Deventer en Rotterdam.

Jeroen Vercauteren versterkt het team in Rotterdam, en komt daar een oude bekende tegen: Marnix Messersmid, die de lokale vestiging van Factor Bedrijfsovernames in 2018 lanceerde. Messersmid en Vercauteren hebben in het verleden samengewerkt aan deals – “we hebben eerder zeer plezierig met elkaar samengewerkt. Dan ken je elkaar goed en weet je wat aan elkaar hebt”, zegt Messersmid. “Met Jeroen halen we een zeer ervaren corporate finance-adviseur binnen, met een sterk netwerk en zowel inhoudelijke expertise als commerciële ervaring.” 

Jeroen Vercauteren, Associate Partner, Factor Bedrijfsovernames

De 50-jarige adviseur brengt ruim 25 jaar ervaring in corporate finance met een focus op het mkb-segment mee naar zijn nieuwe werkgever. Die ervaring heeft hij de laatste jaren opgedaan bij Introman Corporate Finance.

“Vanwege de toenemende complexiteit van de huidige deals was ik op zoek naar een partij met ervaring, knowhow en een goede naam, die ook het juiste ondernemers-DNA heeft waarbij ik mij thuis voel. Dat is precies wat ik heb gevonden bij Factor Bedrijfsovernames”, zegt Vercauteren over zijn overstap.

Ook Waldo Zuiderveld, medeoprichter en directeur van Factor Bedrijfsovernames, reageert verheugd op de komst van Vercauteren: “Samen met Jeroen geven we vorm aan de verdere groei van ons bedrijf.”