Mercer lanceert survey voor Global Talent Trends Study 2021

06 oktober 2020 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Mercer heeft de 2021 editie van zijn jaarlijkse survey gelanceerd, de zogeheten Global Talent Trends Study. 

Het internationale consultancykantoor nodigt alle bestuurders, HR-leiders, en HR-professionals uit om deel te nemen aan de survey. Voor de algehele survey geldt; hoe meer deelnemers, des te beter en meer gebalanceerd de inzichten zullen zijn die uit het onderzoek naar voren zullen komen. 

Professionals die de survey invullen krijgen als blijk van waardering als eerste de internationale en Nederlandse bevindingen toegestuurd. Aan deelname zijn geen kosten verbonden en de survey invullen kan via deze link. Invullen kan in dertien talen waaronder Nederlands en Engels, en kost minder dan vijf minuten.

Global Talent Trends Study 2021

De Global Talent Trends Study is een van ’s werelds grootste onderzoeken naar trends in het human resources en talentmanagement landschap. Het rapport werpt licht op de strategieën en tactieken van HR-leiders, en wat zij doen om hun rol als business partner en de interne HR transformatie tot een succes te maken. 

Vanzelfsprekend staat Mercer dit jaar stil bij de bijzondere omstandigheden als gevolg van de Covid-19 crisis. “De pandemie en economische crisis hebben gezorgd voor ongekende gezondheids- en economische uitdagingen voor organisaties en hun werknemers. Om ervoor te zorgen dat organisaties deze lastige periode doorkomen, hebben zij geen andere keuze dan op een vernieuwde manier tegen werk aan te kijken”, aldus Mercer. 

De rol van human resources staat hierin centraal, omdat juist mensen de grootste veranderingen hebben moeten ondergaan. Denk aan remote en digitaal werken, of het feit dat mensen te maken hebben gekregen met de impact van de (intelligente) lockdowns. Of wat te denken van de onzekerheid en stress die hiermee gepaard gaan, of de notie met geheel nieuwe manieren van werken te moeten omgaan, vergeleken met enkele maanden geleden. “Overal worden er vernieuwingen doorgevoerd en HR speelt hierin een belangrijke rol”, aldus Mercer.

Voor meer informatie over resultaten van de 2020 editie bekijk het verhaal ‘Zes trends voor HR en talentmanagement’.