IG&H en Team Resilience winnen OutSystems-partner award

23 september 2020 Consultancy.nl 3 min. leestijd

Twee Nederlandse adviesbureaus – IG&H en Team Resilience – zijn door OutSystems benoemd tot ‘Partner of the Year’. Zij zijn twee van de zeven bureaus in Europa die erkenning hebben gekregen voor hun excellentie in OutSystems consulting en delivery.

Met meer dan 1.200 klanten in 60 landen is OutSystems een van ’s werelds leiders op het gebied van low-code systemen. Met behulp van het platform kunnen klanten snel applicaties maken en implementeren, die draaien in de cloud, on-premise of in hybrideomgevingen. Omdat tech development gebaseerd is op low-code, kunnen ook gebruikers met beperkte IT-kennis apps bouwen, waardoor hun digitale transformatie-inspanningen versneld kunnen worden.

Wereldwijd heeft OutSystems meer dan 300 partners die dienen als voorkeursleveranciers ten aanzien van design, implementatie, technologie en managed services.

IG&H en Team Resilience winnen OutSystems partner award

Tijdens hun jaarlijkse Partner Days-event zet de in de VS gevestigde softwareleverancier de partijen in de schijnwerpers die het afgelopen jaar uitzonderlijke waarde hebben geleverd.

In totaal zijn 21 partners erkend, waaronder zeven in Europa. Deloitte is uitgeroepen tot Rising Star, voor het bouwen van het grootste team van ontwikkelaars dat op het platform is gecertificeerd, momenteel met 338 certificeringen. Branchegenoot en Big Four-concurrent PwC wist op zijn beurt de award voor ‘Most Valuable Project’ in de wacht te slepen voor zijn werk met Emirates Post. Ondertussen won ook Big Four-kantoor KPMG een prijs voor zijn credit management-oplossing ontworpen om de time-to-market voor banken en financiële instellingen te versnellen.

Twee oer-Hollandse partijen zijn ook in de prijzen gevallen. IG&H wordt erkend als Pioneer voor zijn samenwerking met Outsystems bij de creatie van het grootste aantal nieuwe klantaccounts, en is tevens benoemd tot ‘Rainmaker’ voor zijn ondersteuning bij het realiseren van de meeste licentieomzet.

De firma is sinds eind 2017 een strategische partner van OutSystems, en heeft de afgelopen periode fors geïnvesteerd in zijn OutSystems-aanbod. In mei vorig jaar deed het nog een overname om zijn groei in OutSystems te versnellen.

Het in Utrecht gevestigde Team Resilience werd benoemd tot ‘Rookie of the Year’ voor het creëren van het meeste momentum binnen zijn OutSystems-praktijk, sinds het bedrijf zich in januari 2019 aansloot bij het partnerprogramma van OutSystems.

Een van de belangrijkste klanten die Team Resilience bedient is de Arubaanse zorgverzekeraar AZV. De consultants van het bureau realiseerden een digitaal platform, waarmee AZV de communicatie met haar verzekerden en zorgverleners stroomlijnt. Team Resilience had slechts 2,5 maand nodig om de app te ontwikkelen en live te brengen, geheel in stijl met de snelheid die low-code kan brengen.

Andere winnaars in Europa waren het Spaanse Babel en het in Finland gevestigde eSystems. Everis – een IT-consultancybureau met 350 OutSystems-certificeringen dat met zijn hoofdkantoor in Spanje is gevestigd – werd benoemd tot ‘Global Partner of the Year’.