Adjust Consulting breidt directie uit met Ruud van Es

24 juli 2020 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Meer nieuws over

Adjust Consulting heeft zijn directieteam van drie naar vier leden uitgebreid, met de toetreding van Ruud van Es.

Ruud van Es is een goede bekende van het inkoopadviesbureau. Hij was al langere tijd betrokken als adviseur van de directie van Adjust Consulting en dochteronderneming Motive. Hij adviseerde de drie zittende directeuren Guido Winnink, Wiebe van der Weerd en Joris Schillemans over thema’s als sales & marketing, klantmanagement en professionalisering van de bedrijfsvoering. 

Van Es beschikt over een jarenlange staat van dienst en heeft gedurende zijn loopbaan ruime bestuurlijke ervaring opgedaan. Zo was hij voorheen Chief Commercial Officer bij tolk- en vertaalbureau Livewords (voorheen Concorde) en Regionaal Directeur Benelux bij Top Employers Institute, een internationale autoriteit voor de erkenning van goed werkgeverschap. Recentelijk werkte hij als consultant en coach bij Performance Matters, een coaching- en trainingsorganisatie gericht op leiderschapsontwikkeling.

Ruud van Es, Adjust Consulting

Over zijn keuze zich nu te verbinden aan Adjust Consulting zegt hij: “Adjust heeft zich de afgelopen zeventien jaar ontwikkeld tot een solide bedrijf. Zelf heb ik Adjust leren kennen als een lerende en inhoudelijk gedreven organisatie, waarbij het resultaat van de klant leidend is. Ik bouw graag mee aan de verdere groei van de organisatie.” 

De nieuwe bestuurder zal zich ook richten op de ontwikkeling van de interne staforganisatie, bestaande uit medewerkers die ondersteuning bieden ten aanzien van finance, human resources, resourcing, werving & selectie en marketing. “Wat mij bijzonder aanspreekt is dat Adjust en Motive veel aandacht geven aan de inhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling van alle medewerkers”, geeft Van Es aan. 

Guido Winnink, algemeen directeur van Adjust en Motive reageert verheugd op de komst van Van Es: “Met Ruud aan boord bouwen wij aan verdere doorontwikkeling van de organisatie. Met zijn brede ervaring op het gebied van sales, marketing en HRM ben ik ervan overtuigd dat hij de organisatie naar een nog hoger niveau kan tillen.”

Bij Adjust Consulting en Motive – sinds november 2019 onderdeel van Adjust – werken 65 medewerkers.