Proud People breidt uit naar vastgoedmarkt met Alina Kramer

09 juli 2020 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Meer nieuws over

Recruiter en detacheerder Proud People heeft zijn dienstverlening uitgebreid naar de vastgoedmarkt.

Het bedrijf uit Huizen is sinds de start in 2009 gericht op het invullen van posities in human resources, finance & risk en sales & marketing. “Dat doen we door het vinden van dé perfecte match met werving & selectie en interim bemiddeling. Zodat onze klanten hun team naar een hoger niveau kunnen tillen”, zegt Matthijs Claessens, directeur en eigenaar van Proud People. 

Met het aantrekken van Alina Kramer wordt nu een nieuwe markt aangeboord: vastgoed. Het bedrijf gaat financiële, commerciële en bouwtechnische professionals bemiddelen binnen de branche. 

Marc Schram, Alina Kramer, Matthijs ClaessensNieuw is de markt niet, laat directeur en eigenaar Marc Schram weten. “Al jaren doen we bovengemiddeld veel zaken met vastgoedpartijen en is er meerdere malen over gesproken om dit als nieuw specialisme toe te voegen aan Proud People. Echter, zijn wij bij Proud People van mening dat, wanneer je iets doet, je het ook goed moet doen. Wij zijn een specialist binnen de arbeidsbemiddeling, maar misten de expertise op vastgoed.” 

“Met Alina halen we deze nu in huis”, voegt hij toe. Kramer neemt zo’n vijf jaar aan ervaring in het veld mee naar Proud People, vooral opgedaan bij Emarkus, een bemiddelingsbureau voor vastgoedprofessionals. Daar was ze verantwoordelijk voor relatiebeheer en het vinden en plaatsen van de juiste kandidaten. Claessens: “We zijn trots dat we Alina hebben toegevoegd aan ons team.” 

Kramer begint vol enthousiasme aan haar nieuwe rol: “Ik kijk ernaar uit mijn vastgoedexpertise aan Proud People toe te voegen. Er ligt een stevig fundament. Nu gaan we doorbouwen.”