Bianca Drachman start als COO bij Vanberkel Professionals

16 juni 2020 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Meer nieuws over

Vanberkel Professionals, een financiële dienstverlener voor de publieke sector, heeft een nieuwe Chief Operations Officer: Bianca Drachman.

Op maandag 1 juni is Drachman haar nieuwe avontuur gestart. Als COO van Vanberkel Professionals richt ze zich op het uitbreiden van het klantennetwerk van het advies- en interimbureau en op het managen van de interne bedrijfsvoering. Ze werkt nauw samen met Bob van Berkel, de oprichter en managing partner van het kantoor. 

Drachman neemt meer dan twintig jaar aan ervaring in het publieke domein van detachering en advies mee naar het bedrijf. Na eerder als adviseur in de food & beverage- en zorgsectoren te hebben gewerkt, sloot ze zich aan bij een detacheringsbureau, waar ze werkte als interim- en projectmanager en doorgroeide in de rol van Business Manager voor de overheid en financiële dienstverlening (banken, pensioen- en verzekeringsbranche).

De afgelopen vier jaar was ze actief als Sales Manager voor Bender, een detacheringsbureau met vestigingen in Amsterdam, Deventer en Utrecht gericht op de segmenten woningcorporaties, de zorg, het sociaal domein en het ruimtelijk domein. 

Bianca Drachman, Chief Operations Officer, Vanberkel Professionals

“Na vier fantastische jaren begin ik aan een nieuw avontuur. In de afgelopen jaren was Bender voor mij een plek waar ik kon groeien, authentiek mocht zijn en waar we met wederzijds respect voor elkaar hard hebben gewerkt, gelachen en gefeest. Waar ik het vertrouwen en de ruimte kreeg om mijn ding te doen”, blikt Drachman terug op LinkedIn.

Na het nieuws op het sociale platform te hebben bekendgemaakt, is Drachman overladen met felicitaties. Haar bericht heeft meer dan 300 likes en reacties gekregen van oud-collega’s, klanten en concullega’s.

Inmiddels heeft Drachman haar eerste twee weken achter de rug en kijkt ze terug op een “interessante en enerverende tijd”. Ze ziet uit naar het vervolg van haar nieuwe uitdaging: “Ik kijk ernaar uit om samen met het team de ambities verder vorm te geven.”

Vanberkel Professionals behoort al jaren tot een van de snelst groeiende zakelijke dienstverleners van ons land. Het bureau is gespecialiseerd op gebieden als audit, controlling, consulting en financial accounting en bedient de segmenten Rijksoverheid, lokaal bestuur, woningcorporaties, zorg en onderwijs.