Martin Smith en Robin de Vries versterken FiSer Consulting

13 mei 2020 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Meer nieuws over

FiSer Consulting heeft zijn team uitgebreid. Martin Smith is recent gestart als Senior Consultant en Robin de Vries als Consultant.

FiSer Consulting is een adviesbureau uit Amsterdam dat zich richt op bedrijfstransformatie- en verandering binnen de financial services-sector. “We beschikken over veel kennis en expertise op het gebied van veranderen en we zorgen ervoor dat complexe transformatieprogramma’s volgens plan en op internationale locaties succesvol worden afgerond met behulp van multidisciplinaire teams”, zeggen oprichters Mischa Wesdorp en Dirk Worm.

Aan de activiteiten van FiSer Consulting draagt sinds enkele weken Senior Consultant Martin Smith zijn steentje bij. Smith heeft meer dan vijf jaar aan ervaring als Project Management Officer, waarbij hij complexe programma’s binnen de internationale banksector ondersteunde. Vanuit zijn rol hield hij zich veel bezig met stakeholder- en klantenmanagement.Martin Smith en Robin de Vries - Fiser Consulting“Met een scherp oog voor detail, werkte hij ook als projectmanager en bedrijfsanalist aan organisatie-, proces- en systeemveranderingsprojecten binnen de financiële sector”, schrijft FiSer Consulting over de nieuwe aanwinst. “Als gecertificeerd PRINCE2-beoefenaar heeft hij een bewezen staat van dienst in het op tijd, binnen budget én volgens specificatie opleveren van projecten. Tot slot heeft Martin ook tien jaar aan ervaring op het gebied van het managen van webontwikkelprojecten en bijbehorende klantaccounts.”

Robin de Vries maakte de  overstap naar FiSer Consulting vanuit Accenture, waar hij zo’n tweeënhalf jaar actief was als Management Consulting Analyst binnen de Finance & Risk-praktijk van het internationaal opererende adviesbureau. Eerder rondde De Vries aan de Universiteit Utrecht de masteropleiding Banking & Finance af, terwijl hij daarvoor aan de Rijksuniversiteit Groningen een bachelorgraad in de Economie behaalde.

Tijdens zijn studententijd liep de kersverse FiSer-consultant onder meer stage bij ING en SNS Bank. Bij SNS was hij actief binnen de ‘Asset & Liability Management’ (ALM)-afdeling. “Hier assisteerde ik het senior management met rapportages over relevante risico’s. De risicorapportage voor de ALM-afdeling stelde ik op aan de hand van het PERDARR-programma, dat is opgelegd door het Bazels Comité voor bankentoezicht.”