FiSer Consulting versterkt team met Senior Consultant Martijn van der Zwan

21 november 2018 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Meer nieuws over

FiSer Consulting heeft een nieuwe Senior Consultant toegevoegd aan het team: Martijn van der Zwan. Als Senior Transformation Consultant zal de voormalig ABN AMRO manager opdrachtgevers in het financial services domein gaan ondersteunen.

Martijn van der Zwan is een projectmanager met jarenlange ervaring in de financiële sector. Zijn ervaring deed hij vooral op in projecten gecentreerd rondom gebieden als payments & cash management, trade finance en asset management. De afgelopen ruim tweeënhalf jaar is hij werkzaam geweest als zelfstandig ondernemer in de lease- en verhuurbranche.

Het grootste gedeelte van zijn carrière heeft Van der Zwan echter gewerkt voor ABN AMRO, waar hij in zijn vroege loopbaan als business analyst en projectleider in de weer was. In de ruim vijftien jaar die hij werkzaam is geweest bij de grootbank, vervulde hij eveneens uiteenlopende programma- en projectmanagementrollen. 

Zijn laatste rol bij ABN AMRO, tot begin 2016, was die van Head of Business Management. Onder meer ten tijde van de fusie tussen Fortis en ABN AMRO gaf Van der Zwan vanuit die functie leiding aan het Business Management Market Operations team (45 fte). Daarnaast is hij binnen de bank verantwoordelijk geweest voor het ontwikkelen van strategische plannen en heeft hij veranderingen ontworpen, geïmplementeerd en gemigreerd naar nieuwe organisatiestructuren.FiSer Consulting versterkt team met Senior Consultant Martijn van der ZwanSinds kort is Van der Zwan een nieuwe uitdaging aangegaan. Hij heeft zich aangesloten bij FiSer Consulting, een boutique adviesbureau dat zich uitsluitend richt op het financial services-segment. De focus van FiSer Consulting ligt specifiek op de segmenten corporate en private banking. Het bureau uit Amsterdam ondersteunt opdrachtgevers bij het doorvoeren van businesstransformaties, waarbij de focus vooral ligt op de businesskant van verandertrajecten. Naast bedrijfs- en technologische transformaties is FiSer verder gespecialiseerd in regulatory change.

Als Senior Transformation Consultant zal Van der Zwan zich vooral gaan richten op grote transformaties van financial services partijen. FiSer zegt over de kwaliteiten van hun nieuwe adviseur: “Als service- en kwaliteitsgericht persoon zorgt Martijn ervoor dat opdrachten tijdig worden afgerond. Daarbij heeft hij het vermogen om samen te werken met mensen op verschillende managementniveaus.”

Met de komst van Martijn van der Zwan groeit het team van FiSer Consulting naar zes professionals. Het in 2015 opgerichte boutique adviesbureau wordt geleid door managing partners Mischa Wesdorp en Dirk Worm. Eerder dit jaar werd het team reeds uitgebreid met de komst van Senne Achterberg, die als Consultant is gestart.