Startup-adviesbureau SMRTR trekt drie experts aan

24 april 2020 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Meer nieuws over

SMRTR heeft zijn team uitgebreid. Sinds deze maand zetten Ewout Masereeuw, Arthim de Vogel en Ester Bousova zich alle drie in als Automation Expert bij het adviesbureau.

SMRTR, een startup-adviesbureau dat zich focust op process automation, werd in 2019 opgericht door Mark de Jong, Tim van Uden, Stef Merks en Rob Koster. Binnen het adviesbureau, met hoofdkantoor in Breukelen, vervult De Jong vandaag de dag rol van CFO, Van Uden die van CIO, Merks de rol van CTO, terwijl Koster sinds de oprichting van SMRTR actief is als Legal Counsel.

“We hebben de mensen, de expertise en bovenal het enthousiasme. Met ons SMRTR-portfolio zijn we in staat maatwerk te leveren en complexe problemen te tackelen, met of zonder IT-oplossing. Door onze ervaring met proces en data/systeem-gedreven vraagstukken te combineren met onze experts op het gebied van de nieuwste technologieën – zoals RPA, AI, ML en IoT – kunnen wij voor elk bedrijf toegevoegde waarde leveren”, laat een woordvoerder van het bedrijf weten.Ewout Masereeuw, Arthim de Vogel en Ester Bousova - SMRTRHier draagt Ewout Masereeuw sinds kort zijn steentje aan bij. Hij maakte de overstap vanuit Capgemini, waar hij zo’n tweeënhalf jaar lang werkzaam was als Business Analyst Financial Services. Vanuit deze functie ondersteunde hij onder meer ABN Amro als Run Engineer Enterprise Content Management en Nationale-Nederlanden als RPA Team Lead & Engineer. Eerder rondde Masereeuw aan de Rijksuniversiteit Groningen de masteropleiding Strategic Innovation Management af.

Ook Arthim de Vogel startte deze maand bij SMRTR. De Vogel werkte daarvoor (net zoals Mesereeuw) voor Capgemini. Binnen deze organisatie was hij circa drie jaar actief als Senior Consultant en hielp hij als RPA-specialist verschillende klanten zoals de Nederlandse Politie, verzekeraar Univé en InnoEnergy. Nadat De Vogel in 2014 een bachelorgraad behaalde aan de Haagse Hogeschool (Business IT & Management), begon hij zijn loopbaan bij VANAD Enovation als Intregation Consultant.

Tenslotte verwelkomde SMRTR recent eveneens Ester Bousova als Automation Expert, die net zoals de andere twee nieuwelingen een verleden heeft bij Capgemini, alwaar ze een halfjaar de rol van Business Analyst bekleedde. Eerder dit jaar rondde ze aan de INSEEC Business School de masteropleiding Marketing & Business Development af. Tijdens haar studententijd liep Bousava onder andere stage op de Advanced Analytics-afdeling van Deloitte en op de Customer Analytics-afdeling van BNP Paribas.