Joost Loves sluit zich aan bij fintechbedrijf Triquesta

21 april 2020 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Joost Loves, voormalig directeur van Synechron in Nederland, heeft zich aangesloten fintechbedrijf Triquesta.

Binnen Triquesta is Loves aangesteld als Managing Director Business Development. In deze rol richt hij zich op het verder laten groeien van het bedrijf en op het werven van nieuwe klanten in de Benelux en de rest van Europa. Door zijn aanstelling wordt hij lid van het wereldwijde managementteam van Triquesta, dat gevestigd is in Nederland.

Triquesta is een financieel technologiebedrijf dat oplossingen biedt voor collateral-, risk- en capitalmanagement. Het fintechbedrijf, met hoofdkantoor in Singapore, werd opgericht in 2006 en bedient momenteel klanten in meer dan vijfentwintig landen over de hele wereld.

Joost Loves sluit zich aan bij fintech-bedrijf Triquesta

Loves brengt meer dan twee decennia aan advieservaring in de financiële dienstverlening met zich mee. Zo was hij voordat hij de overstap maakte naar Triquesta Managing Director bij Synechron in Nederland. In totaal werkte Loves meer dan een tien jaar voor dit adviesbureau en zijn voorganger Double Effect. Synechron richt zich op de financiële dienstverlening en focust zich vooral op grootschalige transformatieprojecten.

Eerder werkte Loves negen jaar binnen de adviestak van PwC en een korte tijd voor IBM, nadat IBM de wereldwijde consultancypraktijk van het Big Four-kantoor had overgenomen (te midden van het Enron-schandaal rond de eeuwwisseling).

“Een organisatie bouwen die uitgroeit tot marktleider is een van mijn ambities. Na vele jaren bij een grote speler als Synechron te hebben gewerkt, kreeg ik steeds meer zin om echt te ondernemen, wat ik ook deed gedurende mijn begintijd bij Double Effect. Ik ben trots deel uit te maken van het team van Triquesta en ik kijk er erg naar uit om onze doelstellingen te gaan verwezenlijken”, aldus Loves.