Peter Gouw en Stefan Adema aan de slag bij Salvéos

16 februari 2019 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Meer nieuws over

Adviesbureau Salvéos heeft afgelopen maand het team met twee nieuwe professionals versterkt: Stefan Adema en Peter Gouw.

Stefan Adema heeft zich aangesloten bij Salvéos Human Resource Management, de praktijk van het adviesbureau die diensten levert op het gebied van human capital, human resources en verandermanagement. Adema, die is aangesteld in de rol van Business Consultant, brengt meer dan vijftien jaar aan ervaring mee naar het bureau uit Oosterbeek.

Hij is afkomstig van zorginstelling Zozijn, waar hij in zijn laatste rol Manager HR Bedrijfsvoering was en tevens fungeerde als waarnemend Directeur HR – Adema leidde een team van bijna 40 medewerkers. In de rol van projectmanager was hij beleidsmatig of projectmatig verantwoordelijk voor grote HR- veranderingstrajecten op het gebied van het ontwerpen en implementeren van een nieuwe organisatiestructuur en functiegebouw, strategische personeelsplanning, arbeidsvoorwaardenbeleid, personeelsplanning en recruitment.

Daarvoor werkte Adema als HR adviseur in de consultancy bij Ten Duis personeelsmanagement en in de zorg bij Atlant, een van de grotere werkgevers op het gebied van verpleging en verzorging in de regio Apeldoorn en Beekbergen.

Stefan Adema en Peter Gouw - Salveos

Peter Gouw is gestart binnen Salvéos Management & Consultancy, de advies- en interimpraktijk gericht op business consultancy en organisatieadvies. Hij heeft in de vijftien voorgaande jaren brede ervaring opgedaan in uiteenlopende rollen, van opleider tot consultant en (lijn)manager. 

De afgelopen zes jaar werkte hij als projectmanager voor Nexus, een IT-leverancier voor de zorgsector, en daarvoor bekleedde hij vergelijkbare rollen bij Cegeka en PinkRoccade Healthcare. Eerder in zijn loopbaan werkte hij vijf jaar voor Capgemini in de publieke sector (marktdomeinen sociale zekerheid en gezondheidszorg) en vervulde hij diverse rollen bij de Sociale Dienst van Amsterdam. 

Salvéos is een middelgroot adviesbureau, dat in 2010 werd opgericht door partner Richard Nagtzaam. Naast de twee bovengenoemde praktijken heeft het bureau ook afdelingen gericht op marketing & communicatie en facility management.