Zes nieuwe managers aan de slag bij Arlande

20 januari 2020 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Begin deze maand zijn zes nieuwe managers gestart met het Management Development Programma bij Arlande. Met een trainingsprogramma achter de rug, zijn de zes managers inmiddels gestart met hun eerste opdracht. 

Als ondernemer en eigenaar van Akwan2fo Fashion (een kledingproductiebedrijf in Ghana met twee eigen merken) heeft William Wubben al veel gezien en gedaan in binnen- en buitenland. Ook heeft hij een achtergrond als leidinggevende in de hospitalitywereld. Bij Arlande gaat hij zich focussen op digitale- en agile transformaties, procesoptimalisatie en verandermanagement. 

Ruben van Twillert heeft anderhalf jaar als politiek assistent gewerkt van een Tweede Kamerlid in Den Haag. Binnen de politiek-bestuurlijke omgeving heeft hij sterke communicatievaardigheden ontwikkeld en dat in combinatie met zijn psychologiestudies als achtergrond zorgt voor een sterke basis als (project)manager namens Arlande. Naast zijn werk maakt hij in de weekenden een radioprogramma. 

Zes nieuwe managers aan de slag bij Arlande

Afgestudeerd in strategisch management en na jaren werkervaring in de sales bij Palm (een biermerk van Swinkels Family Brewers) en als algemeen manager bij glampingspecialist Villatent Europe, focust Björn de Jong zich nu op projectmanagement, procesoptimalisatie en agile transformaties. 

Lianne de Vries heeft werkervaring opgedaan in human resources management en het veiligheidsdomein, bij het Ministerie van Buitenlandse Zaken en de NAVO. Daar gaat ze bij Arlande nu verandermanagement en het menselijk element aan toevoegen. “Ik verbreed mijn horizon naar de publieke, onderwijs- en private sectoren bij Arlande”, schrijft De Vries op LinkedIn. 

Na opdrachten te hebben uitgevoerd voor de gemeenten Arnhem en Apeldoorn, voert Eline Haarman nu opdrachten uit bij de gemeenten Ede en Amsterdam. Ze heeft ervaring als projectleider en procesmanager en deze specialisaties gaat ze voor Arlande verder inzetten, met een focus op gemeentelijke organisaties.

Roxane Vercauteren heeft een achtergrond in arbeids- en organisatiepsychologie en heeft vier jaar bij Berenschot gewerkt aan strategische HR-vraagtukken. Bij Arlande gaat ze naast adviseren, vooral ook implementeren. “Als psycholoog en bedrijfskundige een aanpak waar mijn hart sneller van gaat kloppen. Ik kijk dan ook erg uit naar deze nieuwe uitdaging”, zegt Vercauteren.