Partnerpromotie voor Jeroen te Wierik en Sander Holster bij BDO Advisory

19 december 2019 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

BDO heeft per 1 januari 2020 twee promoties doorgevoerd binnen het M&A-team van zijn Advisory-praktijk: Jeroen te Wierik is doorgegroeid tot salary partner en Sander Holster tot equity partner.

Zowel Jeroen te Wierik als Sander Holster is werkzaam binnen de fusie- en overnametak van BDO. Beiden hebben de kneepjes van het vak eerder geleerd bij een Big Four-kantoor. Te Wierik sloot zich elf jaar geleden aan bij BDO, na negen jaar werkzaam te zijn geweest voor PwC, eerst in de Accountancy-praktijk en later binnen de Corporate Finance-divisie.

Bij BDO Corporate Finance geldt Te Wierik als een expert in waarderingen. Binnen de waarderingspraktijk heeft hij zich in de loop der tijd gespecialiseerd in waardebepalingen voor diverse doeleinden zoals fusie- en overnametrajecten, bedrijfsoverdrachten, (internationale) herstructureringen, geschillenprocedures en waarderingsvraagstukken gerelateerd aan financiële verslaggeving (‘impairment tests’). 

Jeroen te Wierik and Sander Holster partner bij BDO Advisory

Holster is bij BDO verantwoordelijk voor de Transaction Advisory Services-praktijk. Samen met zijn team voert hij due diligence-onderzoeken uit voor kopers, verkopers en private equity-investeerders. Ook ondersteunt het team (potentiële) verkopers in de voorbereiding van een voorgenomen verkoop (vendor assistance). Veel van zijn projecten worden in een internationaal speelveld uitgevoerd.

Voor zijn start bij BDO in 2016 werkte Holster bijna tien jaar bij KPMG, meest recentelijk als Associate Director in de Transaction Services-praktijk. Voorafgaand aan KPMG, werkte hij bij Jonker Advies (financieel consultant op het raakvlak van finance, M&A & strategie) en bij Deloitte in de Audit-businessunit. 

Jeroen te Wierik is nu salary partner, terwijl Sander Holster is doorgegroeid van salary partner tot equity partner.

Binnen het Legal-team van de Advisory-praktijk zijn daarnaast 
Menno Weij en Eva Dieben benoemd tot salary partner. In totaal zijn er bij BDO vier nieuwe equity partners en negen salary partners aangesteld.