Alina Halászi aan de slag bij The Next Organization

24 oktober 2019 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Meer nieuws over

The Next Organization heeft haar team versterkt. Alina Halászi is sinds deze maand in de weer als Consultant bij het adviesbureau uit Bussum.

‘Het is mijn, onze, uitdaging om het beste in mensen en organisaties naar boven te halen. Ik heb ontzettend veel zin in dit nieuwe avontuur. Bedankt voor het warme welkom”, zegt Alina Halászi over haar aantreden. Ze maakte de overstap naar The Next Organization vanuit goededoelenorganisatie Dance4Life, waar ze iets minder dan een jaar actief was als Marketing- & Communicatiespecialist.

Eerder zette Halászi zich twee jaar in voor sieraden- en horlogeretailer CLUSE, waar ze in 2016 begon als Sourcing and Purchasing Manager en onder meer verantwoordelijk was voor het opzetten en verbeteren van het wereldwijde verkoop forecastmodel. Na negen maanden maakte ze hier promotie en werd ze benoemd tot International PR & Events Manager, een functie die ze ruim een jaar vervulde. 

Alina Halaszi, Consultant bij The Next Organization

Na in 2015 de masteropleiding Nieuwe Media, Taal & Communicatie aan de Radboud Universiteit met genoegen te hebben afgerond, begon Halászi haar professionele loopbaan bij Shoq Creative Studio in Amsterdam als Marketingmanager. Aan de Nijmeegse academische instelling behaalde ze eerder een bachelorgraad in de Informatie- en Communicatiewetenschappen. Gedurende haar studententijd doorliep ze eveneens het honoursprogramma van de Radboud Universiteit. Een minor Startegic Marketing volgde ze aan het Dublin Institute of Technology, in Dublin, Ierland.

“Met een brede achtergrond in strategie, marketing, positionering en communicatie voor retail en non-profit ligt Alina’s kracht in het analyseren, luisteren en doorvertalen van de behoefte van een doelgroep naar een sterke identiteit en bedrijfscontinuïteit. Ze verbindt gemakkelijk met mensen, stelt kritische vragen, spot kansen, stelt proactief concrete en behapbare oplossingen voor en, indien gewenst, biedt ondersteuning bij de implementatie daarvan. Kortom: een grote aanwinst voor onze organisatie”, aldus het Gooische adviesbureau.