Temper oprichter Paul Eggink wint ondernemersprijs van EY

23 oktober 2019 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Paul Eggink, (mede)oprichter van flexwerkplatform Temper, heeft begin deze maand de jaarlijkse ‘EY Entrepreneur Of The Year’-award gewonnen. 

“De titel wordt jaarlijks uitgereikt en wordt erkend als de meest prestigieuze ondernemersprijs ter wereld. EY zet met deze wedstrijd de ‘ondernemer achter de onderneming’ in de schijnwerpers”, vertelt een persvoorlichter van het Big Four-kantoor. De competitie benadrukt het belang van goed ondernemerschap voor Nederlandse economie, zegt Marita de Hair, directeur van de EY Entrepreneur Of The Year: “De winnaars hebben de top bereikt met vallen en opstaan. Kortom, ze zijn ‘unstoppable’. De winnaars winnen niet alleen een prestigieuze prijs, maar worden ook onderdeel van een netwerk van ondernemers.”

Begin deze maand, tijdens de finale van het EY Entrepreneur Of The Year-programma in Theater Amsterdam in onze hoofdstad, werden de winnaars van de prestigieuze prijs bekendgemaakt. De EY Entrepreneur Of The Year award wordt al meer dan dertig jaar in ruim zestig landen uitgereikt, vertelt De Hair: “De award is bedoeld om ondernemerschap nadrukkelijk op een voetstuk te zetten en ondernemers aan te moedigen en te ondersteunen om het beste uit zichzelf, hun klanten en hun medewerkers te halen.”

Temper oprichter Paul Eggink wint ondernemersprijs van EY

Paul Eggink van flexwerkplatform Temper is deze editie van de competitie verkozen tot de veelbelovende ondernemer van het jaar, omdat hij als een bevlogen professional in een zeer korte tijd een relevante plek heeft veroverd in de wereld van flexibele werkvormen, aldus de woordvoerder van EY: “Hij laat met Temper zien dat maatschappelijke impact en een snelgroeiend, door technologie gedreven platform, samen kunnen gaan.”

Temper is een digitaal platform waar opdrachtgevers klussen plaatsen en flexwerkers een profiel opbouwen om hun diensten te verkopen, vertelt Eggink: “Het platform biedt duizenden flexwerkers een podium waarop zij op laagdrempelige, flexibele wijze hun diensten kunnen aanbieden en gevonden kunnen worden door horeca- en retailbedrijven die een klus voor ze hebben. Sinds de oprichting in 2016 bepalen meer dan 70.000 flexwerkers zelf waar, wanneer en tegen welk tarief zij hun diensten uitvoeren.” 

“Wat wij doen resoneert met de tijdsgeest”, laat Eggink weten. “Een tijd waarin mensen op zoek zijn naar een manier om hun leven zelf in te richten. Wij zijn er in geslaagd om deze manier van leven met technologie te faciliteren. En schetsen voorwaarden die beide partijen aanspreken. Mijn persoonlijke waardes zoals onafhankelijkheid en persoonlijke groei zijn verweven in de visie van Temper. Zo werk ik dagelijks met passie aan het succes van het bedrijf.”