SparkOptimus breidt team uit met vijf professionals

17 september 2019 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Adviesbureau SparkOptimus heeft de afgelopen maanden zijn team uitgebreid met een chief financial officer en vier consultants. 

Astrid Furlan is aangesteld als Chief Financial Officer (CFO) een rol waarmee ze veel ervaring heeft. Zo was ze eerder werkzaam als CFO voor digitaal marketingbureau PublicisOne, het voormalige LBI dat nu een dochteronderneming is van de Franse reclamegigant Publicis. Voorafgaand aan haar acht jaar bij PublicisOne bekleedde ze verschillende financiële en controlerende functies bij onder meer Blue Fox, Priority Telecom en Canon.

Natalie Jones en Tyrtza Hogewoning, vers van de universiteit, zijn gestart als Associate. Hogewoning rondde aan de Technische Universiteit Delft een masteropleiding in Strategic Product Design af, terwijl Jones een mastergraad in de Communicatiewetenschappen behaalde aan de Universiteit van Amsterdam.

“SparkOptimus richt zich vooral op het bedienen van klanten door nieuwe technologieën en de mogelijkheden die ze bieden te omarmen. Deze aanpak vormt een perfecte aanvulling op mijn visie voor toekomstgerichte, innovatieve ideeën die onze samenleving ten goede zullen doen veranderen”, aldus Jones. Hogewoning vult aan: “Bij SparkOptimus ben ik in staat om mijn passie voor strategisch ontwerp en data te combineren, terwijl ik klanten kan helpen relevant te blijven in de veranderende wereld.”

Astrid Furlan, Natalie Jones and Tyrtza Hogewoning, Fabian Kösters, Magali Deloof

Ondertussen heeft SparkOptimus twee niet-Nederlandse senior adviseurs toegevoegd aan zijn team. De Duitser Fabian Kösters was hiervoor actief voor Klosterfrau Group, een middelgrote groep van bedrijven met een focus op consumentengezondheid, waar hij de CEO ondersteunde bij het ontwikkelen en implementeren van de strategische agenda. Voorheen werkte hij vijf jaar voor de Duitse praktijken van McKinsey & Company en Roland Berger. Eveneens was hij vier jaar actief voor het regionale verkoopbedrijf van Audi en Volkswagen in Dubai.

De Belgische Magali Deloof heeft zich bij SparkOptimus aangesloten als Associate Partner. Zij brengt acht jaar advieservaring mee naar het bedrijf, allemaal opgedaan bij A.T. Kearney, waar ze haar carrière begon in 2012. Bij het Amerikaanse adviesbureau richtte ze zich voornamelijk op strategie- en transformatieprojecten en ondersteunde ze klanten uit verschillende sectoren, zoals energie, financiële dienstverlening en transport. Deloof woont inmiddels al meer dan vijf jaar in Zürich.