René Uriot start als Senior Projectmanager bij adviesbureau

26 juni 2019 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Meer nieuws over

René Uriot is als Senior Projectmanager toegetreden tot Trevian, een bureau uit Wognum. “Ik heb veel zin in de nieuwe uitdaging.”

Vanuit het hart van West Friesland helpt Trevian opdrachtgevers in de publieke sector. Met zijn jarenlange ervaring in de gezondheidszorg versterkt Uriot de zorgpraktijk van het bureau.

Hiervoor was hij ruim zes jaar Manager Bedrijfsvoering en managementteam lid bij Dutch Medical Group, een bedrijf uit Lijnden gespecialiseerd in medisch vervoer en het verzorgen van medische repatriëringen. Daarvoor was hij – van 2007 tot en met 2012 –als Manager en MT-lid integraal verantwoordelijk voor de Zorg & Welzijn dienst van Zorggroep Reinalda, een instelling uit Haarlem.

Uriot begon zijn carrière in 1992 bij Stichting Epilepsie Instellingen Nederland, waar hij zich opklom van verpleegkundige en zorgcoördinator tot teamleider specialistisch verpleegkundig team, afdelingsmanager en beleidsadviseur Personeel, Organisatie & Opleiding.

René Uriot start als Senior Projectmanager bij adviesbureau

Bij Trevian gaat hij zich toeleggen op het uitbouwen van de zorgdienstverlening, met een focus op thema’s op het gebied van bedrijfsvoering, inkoop en zorgvastgoed in het ‘care’ zorgsegment.

Harco Bouwman, directeur zorg bij Trevian, is in zijn nopjes met de aanstelling van Uriot. “De complexiteit van het zorgsegment vraagt om specialisten die de branche inhoudelijk kennen, qua financieringsstromen en de wet- en regelgeving. Zijn uitgebreide ‘aan het bed’ ervaring, gecombineerd met een ruim tienjarige eindverantwoordelijkheid binnen verschillende grote zorgorganisaties maken van René een professional. Zijn intrinsiek motivatie om de zorg van binnenuit te verbeteren met een nuchtere aanpak en duidelijke visie, maakt hem een uitstekende Trevian collega.”

Met het aantrekken van Uriot, die in het bezig is van een Master in bestuurs- en organisatiewetenschappen, telt het team van Trevia tien professionals. Het bureau heeft de ambitie om verder te groeien, laat Bouwman weten. Tot de opdrachtgevers van het advieskantoor behoren partijen als het Ministerie van Buitenlandse Zaken, Vereniging Nederlandse Gemeenten, Arkin GGZ, Evean, Waterschap Hollandse Delta en de woningcorporatie Parteon en Staedion.