Guido Naafs sluit zich aan bij adviesbureau Kruger

07 juni 2019 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Kruger heeft zijn team uitgebreid met Consultant Guido Naafs, die deze maand de overstap naar het adviesbureau maakte vanuit financiële dienstverlener Ebury.

“De pragmatische aanpak van Kruger, de diversiteit van opdrachten en het samenwerken in een ervaren team geeft mij veel energie. Het aanreiken van oplossingen waar een bedrijf daadwerkelijk iets mee kan, dát vind ik geweldig”, zegt Guido Naafs over zijn nieuwe werkgever, die zo'n 35 medewerkers telt. Eerder werkte Naafs ruim een jaar als Business Analyst voor Ebury, dat afgelopen jaar £41,8 miljoen omzette en waar ruim achthonderd professionals actief zijn.

Naafs begon zijn professionele carrièrein 2014 bij EY, als Consultant Performance Improvement binnen de financiële dienstverleningspraktijk van het Big Four-kantoor. Na ruim anderhalf jaar werd hij benoemd tot Senior Consultant. Deze functie vervulde vanaf eind 2015 een jaar vanuit Qatar: “Ik richtte me destijds op de bankensector in het Midden-Oosten. Ik hield me onder meer bezig met het schrijven van beleid en procedures en met het opzetten van een interne kennisgemeenschap voor de kantoren van EY in het Midden-Oosten.” Eind 2016 verliet hij Qatar om vervolgens een jaar lang een soortgelijke functie te vervullen vanuit het Amsterdamse kantoor van het accountants- en adviesbureau.

Guido Naafs sluit zich aan bij Kruger

De kersverse Consultant van Kruger is in het bezit van een mastergraad in Financial Economics, die hij behaalde in 2014. Aan de Vrije Universiteit Amsterdam rondde Naafs in 2012 zijn bacheloropleiding Economics & Business Economics af. Tijdens zijn studententijd liep hij vier maanden stage bij ING Wholesale Banking, een tak die bedrijven, financiële instellingen en overheden van over de hele wereld helpt aan kapitaal om succesvol te kunnen zijn en te kunnen groeien.

Bij zijn nieuwe werkgever verlegt Naafs zijn aandacht van de financiële sector naar de ondernemerswereld, laat Kruger weten: “Ondanks de interessante complexiteit van de financiële wereld, is zijn wens om zich meer te gaan richten op middelgrote ondernemingen met uiteenlopende vraagstukken. Kruger sluit hier goed bij aan.” Volgens Naafs zijn die activiteiten hem op het lijf geschreven: “Vanuit mijn achtergrond en familie ben ik altijd gefascineerd geweest door ondernemerschap en het bedrijfsleven. Ik vind het een prachtige uitdaging om ondernemingen bij te staan tijdens bijzondere vraagstukken.”

Lees ook: Jan Benedictus keert terug naar Kruger als Partner.