Camille Zaaijer versterkt adviesbureau The Next Organization

31 mei 2019 Consultancy.nl 3 min. leestijd
Meer nieuws over

The Next Organization (TNXTO) heeft een nieuwe professional aan het team toegevoegd: Camille Zaaijer. Op het kantoor in Bussum en als kersverse Consultant zit Zaaijer naar eigen zeggen goed op haar plek: “We kunnen door de samenwerking optimaal gebruikmaken van elkaars expertises.”

“TNXTO trok mij in eerste instantie aan door het uitdragen van zijn focus op inspiratie middels innovatie. Gezien mijn persoonlijke interesse in innovatie, specifiek businessmodel-innovatie, was ik hierdoor meteen getriggerd”, vertelt Zaaijer, die vorig jaar afstudeerde aan de Rijksuniversiteit Groningen, waar ze een master in Strategic Innovation Management afrondde na er eerder al een bachelor in Bedrijfskunde te voltooien. 

Naast de focus op innovatie wijst Zaaijer op TNXTO’s werkwijze van co-creatie met klanten; “Dat sprak mij ontzettend aan. Ik werk zelf het liefst in een gemengd team, waar verschillende kennis en ervaring bij elkaar komt. In het vak van consultancy stopt de leercurve al nooit, maar door de toepassing van co-creatie leer je zelf als consultant niet alleen nog meer en nog sneller, maar ontwikkel je samen met de klant ook creatievere en beter passende oplossingen.” 

Warm bad

De jonge adviseur kan terugkijken op een goede start bij het adviesbureau, waar ze zich meteen thuis voelde. “Op 1 april 2019, vijf dagen na het laatste casusgesprek ben ik aan de slag gegaan bij TNXTO. Ondanks dat het sollicitatieproces in een stroomversnelling was gegaan voelde de binnenkomst bij TNXTO als een warm bad”, vertelt Zaaijer. “Ik kon de eerste week meteen instromen op een nieuw project en werd de tweede week betrokken bij een lopend project in het buitenland.”

Camille Zaaijer versterkt adviesbureau The Next Organization

Gevraagd naar de cultuur die ze binnen het bureau ervaart, geeft ze aan: “TNXTO is een diverse groep van professionele enthousiastelingen met een ‘work hard, play hard’-mentaliteit waarbij teamgevoel hoog in het vaandel staat. Ondanks de drukte op kantoor door lopende projecten heeft of maakt iedereen tijd voor elkaar. Als nieuwe collega heb ik daardoor alle ruimte om zelfstandig te leren, maar vrijuit vragen te kunnen stellen als ik daar behoefte aan heb.” 

Ook op de projecten krijgt Zaaijer veel ruimte om onafhankelijk te zijn en zelfstandig te leren, zo vertelt ze. “Door deze manier van werken heb ik in mijn eerste periode binnen TNXTO al veel kunnen leren van over de ‘way of working’ van de organisatie.” Wat Zaaijer verder enthousiast maakt over haar nieuwe werkgever, is de grote groep met verschillende klanten voor wie het bureau actief is. “Hierdoor kan ik mezelf blijven ontwikkelen op minder bekende gebieden en kan ik zo mijn brede interessegebied blijven vergroten.”

Met de aanstelling van Zaaijer telt The Next Organization inmiddels twintig adviseurs. Het adviesbureau, dat actief is vanuit locaties in Bussum (NL), Londen (UK) en Accra (Ghana) is gespecialiseerd in het optimaliseren en innoveren van organisaties. TNXTO ondersteunt opdrachtgevers onder andere op het gebied van groeistrategie, winstoptimalisatie en verbetering van de bedrijfsvoering.

Recent werd het team van TNXTO reeds versterkt met Pim Menkveld, die ook is gestart als Consultant.