Conclusion Mission Critical behaalt ISO 9001 certificering

06 maart 2019 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Conclusion Mission Critical, een werkmaatschappij van zakelijk dienstverlener Conclusion, heeft de ISO 9001 certificering behaald. 

Afgelopen maanden hebben externe auditors het kwaliteitsmanagement en bijbehorende systemen van Conclusion Mission Critical onder de loep genomen. De belangrijkste vraag luidde: voldoet Conclusion Mission Critical aan de strenge eisen van ISO 9001, de normering die geldt als ’s werelds meest gebruikte systeem om de gesteldheid van kwaliteitsmanagementsystemen te beoordelen?

Organisaties die voldoen aan de ISO 9001 standaard kunnen daarmee aantonen dat ze de hoogste standaard ten aanzien van processen en governance hanteren, en dat ze continu verbeteren hebben verankerd binnen de organisatie waarmee ze constant de efficiëntie en effectiviteit van de bedrijfsvoering en processen. 

Marc de Beer, die leiding geeft aan Conclusion Mission Critical, geeft aan verheugd te zijn met de behaalde certificering. “Omdat we als bedrijf ‘Nachtrust as a Service’ bieden en onze diensten te allen tijde beschikbaar zijn, is het belangrijk dat we altijd ‘in control’ zijn. Wij vinden het belangrijk dat dit jaarlijks ook door een onafhankelijke partij getoetst wordt.”

Conclusion Mission Critical behaalt ISO 9001 certificering

De Beer bedankt zijn team: “Door inzet van onze enthousiaste medewerkers, de opzet van het kwaliteitsmanagementsysteem en de procesvolwassenheid rond het leveren van onze Mission Critical diensten hebben we deze certificering nu behaald. Specifiek willen we het team bedanken dat intensief betrokken is geweest bij dit traject: Artiën Bel, Sander Brinkman, Gerrit Claessen, Peter van der Giessen, Jarro van Ginkel, Lonneke Spelt en Sander Verberk.”

Conclusion Mission Critical is een implementatie- en outsourcingpartij voor bedrijfskritische dienstverlening. Te denken valt aan systemen voor ProRail, of voor energieleveranciers en het wegennet. Het beheermodel van het bedrijf, ontstaan in 2016 uit de samenvoeging tussen Conclusion Rail en de ‘mission critical’ praktijk van Conclusion FIT, is geïnspireerd op het Bimodal IT-model van Gartner. Dit model onderscheidt twee separate coherente IT-beheermodellen. Eén gefocust op stabiliteit, veiligheid en accuratesse, de ander op ‘agility’, behendigheid en snelheid.

Over de dienstverlening van het bedrijf, zegt De Beer: “Conclusion Mission Critical ontwerpt, implementeert en beheert hoogwaardige bedrijfskritische IT-omgevingen. Wij maken hiervoor gebruik van een unieke combinatie van A-label producten, open source niche spelers én eigen ontwikkelde software. Centraal in de aanpak staat de drie-eenheid mens, organisatie en techniek. Zo kunnen wij elke dag waarmaken waarin wij geloven; ‘Business Done Differently’. En precies deze aanpak maakt voor onze opdrachtgevers het verschil.”

Gerelateerd: Adviesbureau JBR behaalt ISO 9001:2015 certificaat met verve.