Adjust Consulting versterkt adviesteam met drie professionals

19 februari 2019 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Meer nieuws over

Inkoopspecialist Adjust Consulting heeft zijn adviesteam versterkt met drie nieuwe professionals: Koen Rijks, Tet Lammers en Marcel Kars.

Koen Rijks was tot voor kort bij de Gemeente Stichtse Vecht als Teamcoördinator verantwoordelijk voor het opzetten en inrichten van sociale wijkteams. Eerder was hij werkzaam voor Impegno als relatiemanager en behandelend psycholoog voor wijkteams. 

Bij Adjust Consulting is Rijks per 1 februari aangesteld als Senior Adviseur Sociaal Domein. “Koen is een leidinggevende binnen het sociaal domein en heeft veel ervaring in politiek-bestuurlijke omgevingen. Hij wendt zijn ruime ervaring in het sociaal domein aan om besluitvorming in positieve zin te beïnvloeden”, aldus het bureau over Rijks.

Adjust Consulting versterkt adviesteam met drie professionalsTet Lammers start begin volgende maand als Senior Contractmanager Sociaal Domein. Hiervoor was ze als contractexpert werkzaam bij Stichting Rijk, als contractmanager van WMO zorgcontracten en jeugdbegeleiding bij gemeente Zaanstad en als organsiatieadviseur bij verschillende instellingen. Eerder in haar loopbaan werkte Lammers voor de afdeling Sociale Zaken van Gemeente Lelystad.

“Tet heeft kennis van de beleidsopgaves en de doorontwikkeling van het sociaal domein en is gespecialiseerd in contractmanagement”, stelt Adjust Consulting. “Daarnaast heeft zij ervaring als adviseur bij inkoop- en beleidsvraagstukken. Tet kent de wereld van het sociaal domein door en door en weet haar weg in een politiek-bestuurlijk sensitieve omgeving.” 

Tot slot is Marcel Kars begin deze maand bij de inkoopadviseur in dienst getreden als Senior Contractmanager. Hij richt zich hierbij op de bouw-en infrasectoren en brengt 25 jaar ervaring als juridisch professional op het gebied van bouw, vastgoed en gebiedsontwikkeling met zich mee.

“Vanwege zijn ruime werkervaring bij onder andere gemeentelijke grondbedrijven, Hoogwater Beschermingsprogramma’s bij verschillende Waterschappen en zijn ervaring als bedrijfsjurist, is Marcel een versterking op het gebied van contractmanagement voor zowel overheid als bouwbedrijven”, aldus zijn kersverse werkgever.

Gerelateerd: Adjust Consulting neemt inkoop branchegenoot ILEXYS over.