Turner trekt Naomi van den Bunt en Alésha ten Berge aan

08 februari 2019 Consultancy.nl 3 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

In de eerste twee maanden van het nieuwe jaar zijn twee nieuwe professionals begonnen bij Turner. Naomi van den Bunt is gestart als Manager en richt zich op operational excellence, terwijl Alésha ten Berge zich als Consultant concentreert op ontwikkeling, strategievorming en verandermanagement in de onderwijssector. 

Naomi van den Bunt heeft zich per januari aangesloten bij Turner. Ze beschikt over uitgebreide ervaring binnen de adviesbranche. Hiervoor werkte ze meer dan dertien jaar voor Atos Consulting, nadat ze een jaar actief was bij Berenschot. Ze kwam voor het eerst in aanraking met de sector tijdens haar stage bij KPMG, die ze doorliep in het kader van haar master Bestuurskunde aan de UvA. De afgelopen jaren volgde ze nog diverse cursussen en trainingen op het gebied van lean en scrum, waardoor ze zich nu Lean Six Sigma Greenbelt mag noemen. 

Al deze kennis en ervaring zet ze als Manager nu in vanuit Turner, dat zich specialiseert in strategie-executie. Ze helpt de opdrachtgevers van het bureau bij de implementatie van lean en andere benaderingen van operational excellence. Hierbij richt ze zich hoofdzakelijk op verzekeraars en overheidsorganisaties, zoals gemeentes, provincies en ministeries. 

“Ik heb een oplossingsgerichte mentaliteit. Mijn positieve houding en duidelijke communicatie helpen me om snel relaties op te bouwen”, vertelt Van de Bunt over haar kwaliteiten als Manager. “Met mijn sterke analytische vaardigheden ben ik in staat om snel een situatie te doorzien en weet ik welke stappen nodig zijn om problemen op te lossen. Mijn houding daagt mensen op een prettige manier uit om een gemeenschappelijk doel te creëren en resultaten te bereiken.”

Turner trekt Naomi van den Bunt en Alésha ten Berge aanAlésha ten Berge is een maand na Van den Bunt gestart en maakt de overstap vanuit Twynstra Gudde, waar ze zo’n vier jaar in dienst was. Ze begon bij het bureau als stagiaire, tijdens haar master Publiek Management aan de Universiteit Utrecht. Momenteel is Ten Berge ook bezig met een opleiding tot teamcoach. 

Bij Turner richt ze zich sinds deze maand op klanten binnen de onderwijssector. “Onderwijs heeft een belangrijk aandeel in de ontwikkeling van mensen, daarom zet ik mij als consultant graag in voor goed (georganiseerd) onderwijs”, geeft de kersverse Turner-consultant aan. Ze richt zich binnen de branche op organisatie- en teamontwikkeling, strategievorming en verandermanagement.

“Eigenschappen die mij typeren zijn (maatschappelijk) betrokken, gedreven, verbindend, analytisch en organisatorisch sterk”, aldus Ten Berge over zichzelf. “Passend bij mijn studieachtergrond, heb ik in mijn werk zowel oog voor politiek-bestuurlijke als persoonlijke verhoudingen en gedragingen in (onderwijs)organisaties. Een benadering die past bij de visie van Turner, waarin de combinatie van inhoudelijke oplossingen (‘blauw, ratio’) en impactvol verandermanagement (‘rood, emotie, mens’) centraal staat.”

Ze geeft tot besluit aan zich al erg op haar plek te voelen bij haar nieuwe werkgever: “In Turner vind ik een omgeving waar ik uitgedaagd word om te blijven leren en mezelf kan zijn.”