Aeves Executive Search trekt Jeroen Jebbink aan als directeur

12 december 2018 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Jeroen Jebbink is de nieuwe directeur van Aeves Executive Search, onderdeel van Aeves Groep. De afgelopen jaren is Jebbink binnen ABN AMRO werkzaam geweest in diverse directiefuncties. Jebbink zal zich gaan richten op de verdere uitbouw van Aeves Executive Search, waarbij hij kan bogen op zijn uitgebreide kennis, ervaring en netwerk.

Aeves Groep richt zich op nationale en internationale management- en senior managementposities, met een focus op executive search, werving & selectie en detachering in het publieke en het private domein. Onder de Aeves Groep zijn op dit moment de labels AevesBenefit (250 professionals, advies, werving & selectie binnen de inkoopbranche) en Aeves Executive Search actief. De laatstgenoemde tak verzorgt de (inter-)nationale executive search voor hogere (management)posities. 

Sinds vorige maand wordt de tak geleid door Jeroen Jebbink, die is aangesteld als directeur. “Met zijn interesse in mensen en hun talenten, zijn directie- en hr-ervaring binnen grotere organisaties en zijn goed ontwikkelde netwerk, is Jeroen de ideale persoon om Aeves Executive Search naar een volgend niveau te brengen”, zegt oprichter en Managing Partner Sherief Abdalla, die in Jebbink de “ideale persoon” ziet om de Executive search praktijk verder uit de bouwen. De Executive Search praktijk bestaat sinds 2016 en beslaat een segment binnen de zakelijke dienstverlening dat vooral bediend wordt door managementbureaus, headhunters en recruitmentbureaus.Aeves Executive Search trekt Jeroen Jebbink aan als directeurJeroen Jebbink kan terugkijken op een carrière waarbinnen hij meer dan 20 jaar aan werkervaring heeft opgedaan. Bij ABN AMRO, waar hij ooit als management trainee startte, heeft hij diverse senior posities bekleed binnen verschillende business units. In zijn laatste jaren vervulde hij de rol van Directeur Corporate Clients in regio Midden en hield hij zich onder meer bezig met complexe financieringsvraagstukken in de sectoren food, retail en technology, media en telecom. Eerdere was hij Directeur Bedrijven en Districtsdirecteur Particulieren.

In 2017 vertrok hij bij ABN AMRO om het ondernemersavontuur aan te gaan. Kort hierop sloot hij zich aan als Partner bij Dutch Debt Advisors, een kleine, onafhankelijke debt advisory boutique in Amsterdam. Jebbink zegt over zijn nieuwe werkgever en uitdaging: “Ik ken Aeves al jaren en de pay-off ‘What makes you tick?’ zit echt in het DNA van de organisatie. Deze visie sluit naadloos aan bij mijn persoonlijke overtuiging en werkwijze waarbij ik altijd op zoek ga naar de persoon achter het cv. Van nature verbind ik graag partijen en kijk er naar uit om, in combinatie met mijn uitgebreide netwerk op directieniveau, de ideale match te maken tussen kandidaat en opdrachtgever.”

Lees ookDrie consultants sluiten zich aan bij inkoopbureau AevesBenefit