KplusV trekt Els van der Werf aan als Senior Bedrijfsadviseur

30 november 2018 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

KplusV heeft zijn team uitgebreid. Els van der Werf is aan de slag gegaan bij het organisatieadviesbureau als Senior Bedrijfsadviseur. Ze maakte daartoe de overstap vanuit strategieadviesbureau DHW Strategy. 

“Mijn passie is ondernemers vooruit te helpen om hun dromen te realiseren. Ik ben ervan overtuigd dat de groei van een organisatie start met een helder beeld van de persoonlijke doelen, ambities en karakters van de eigenaren”, zegt Els van der Werf, de nieuwe Senior Bedrijfsadviseur van KplusV. De komende tijd gaat Van der Werf zich bezighouden met verschillende kwestie binnen het adviesbureau uit Arnhem: “Mijn rol is een combinatie van het coachen van de ondernemers en het geven van advies over strategische en corporate finance-onderwerpen. Zowel analytische als emotionele aspecten kunnen aan bod komen. Ik vind het fijn om in staat te zijn moeiteloos tussen deze aspecten te kunnen switchen”, legt ze uit. 

KplusV trekt Els van der Werf aan als Senior Bedrijfsadviseur

Van der Werf kan leunen op maar liefst vijfentwintig jaar aan professionele werkervaring. Zo was ze voordat ze de overstap naar KplusV maakte zo’n tweeënhalfjaar als Bedrijfsadviseur actief voor DHW Strategy, een bedrijf dat ondernemers ondersteunt bij het vaststellen en realiseren van strategische doelstellingen binnen een organisatie. Daarvoor werkte ze circa drieënhalf jaar voor De Hooge Waerder Corporate Finance. Bij dit M&A-bureau vervulde ze de rol van Senior Bedrijfsadviseur. Verder vervulde ze de afgelopen jaren nog tal van andere functies bij verschillende organisaties, waaronder die van docent Financiën binnen de School voor Ondernemerschap. 

Tijdens haar professionele carrière werkte Van der Werf het langst voor ABN AMRO, waar ze in 1997 begon als Financieel Planner. In zo’n negen jaar tijd groeide ze door tot Vice President; een rol die ze vervolgens ruim tweeënhalf jaar bekleedde, waarmee Van der Werf in totaal zo’n twaalf jaar in dienst was bij de bancaire instelling. Ze begon haar professionele loopbaan bij de accountantstak van Big Four-kantoor KPMG. Daar startte ze in 1993 als Belastingadviseur, vlak nadat ze haar meestertitel in Fiscaal Recht aan de Universiteit Leiden had behaald.

Van der Werf zal haar expertise onder meer gaan inzetten binnen KplusV Startup Funding. Dat team van KplusV biedt ambitieuze startups, scale-ups en mkb-bedrijven ondersteuning, zowel op het financiële als het op strategische vlak. “Ik help ze te focussen op een gezamenlijke visie en strategie om op die manier groei te realiseren zodat de waarde van een onderneming omhoog kan gaan. Niks is mooier dan ondernemende mensen en organisaties te helpen groeien en bloeien”, besluit Van der Werf. 

Lees ookKplusV begeleidt groei van biologisch babyvoedingsbedrijf Madaga.