Rob Janssen, Hein Groeneveld en Léon Jansen naar Vasco Consult

04 september 2018 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Vasco Consult, een boutique adviesbureau uit Houten, heeft het team versterkt met Rob Janssen, Hein Groeneveld en Léon Jansen. Janssen en Groeneveld nemen uitgebreide ervaring in programma- en projectmanagement mee naar hun nieuwe werkgever, terwijl Jansen vers uit de schoolbanken komt.

Hein Groeneveld heeft een sterk trackrecord als (IT) programmamanager. Gedurende zijn loopbaan heeft hij diverse complexe IT-transformaties en migratieprogramma’s gemanaged, vooral in de media en telecomsectoren. Alvorens hij zich aansloot bij Vasco Consult, werkte hij voor RTL als programmamanager, en eerder voor VodaFoneZiggo, waar hij nauw betrokken was bij de integratie van de twee telecomreuzen.

Eerder in zijn loopbaan werkte Groeneveld voor UPC, Verizon en Tiscali. “Hein zal veel toegevoegde waarde meebrengen naar Vasco Consult, met zijn ervaring en kennis van grote IT-programma’s”, zegt Ruben Uppelschoten, die het consultancybureau een jaar geleden oprichtte.

Rob Janssen is aangesteld als Senior Manager bij het bureau – hij kan bogen op uitgebreide ervaring in programma management, change management, operational excellence en agile transformaties. Ook hij heeft een verleden bij VodafoneZiggo en juridische voorganger UPC, die opging in Ziggo in 2015. Tijdens zijn meer dan dertien jaren bij het bedrijf, was hij betrokken als teamleider en later als programmamanager bij grote transformaties in de front- en backoffice. Uppelschoten: “Ik heb in het verleden jarenlang gewerkt met Rob, en zijn manier van werken sluit aan bij de aanpak van Vasco Consult. Veel bedrijven zijn bezig met continu verbeteren programma’s en operational excellence. Rob zal zich op deze gebieden gaan richten.”
Rob Janssen, Hein Groeneveld and Léon Jansen naar Vasco Consult
Tot slot is ook Léon Jansen per 1 september gestart bij Vasco Consult om het team te versterken. Jansen, die een Master in Business Administration behaalde, geeft aan verheugd te zijn over zijn aanstelling. “Ik ben zeer blij om als consultant aan de slag te gaan. Voor mij voelt het aansluiten bij Vasco Consult als een perfecte mogelijkheid om mijn vaardigheden te versterken en enorm veel ervaring op te doen. Daarbovenop is het team van Vasco Consult zeer inspirerend, ik kijk dan ook uit naar de komende periode.”

“Voor een startup en boutique adviesbureau als de onze, is het een groot compliment dat een high potential als Léon voor Vasco Consult heeft gekozen. Het past ook binnen onze strategie om te werken met young professionals. Wij bieden hen verschillende cursussen om zichzelf verder te ontwikkelen, in combinatie met training on the job, verzorgd door onze eigen ervaren consultants.”

Eerder dit jaar, voegde Vasco Consult onder meer programmamanagers Ward Selles en Theo Boonstra toe aan het team, die beiden in april zijn gestart.